rekrytera en IT-specialist.

Att rekrytera personal inom IT är svårt och tar ofta tid, vi hjälper dig. Anledningen till att vi är så bra på rekrytering inom IT är att vi själva är specialister. Därför vet vi vad som krävs och har både erfarenheten och det rätta nätverket för att hitta den kompetens inom IT som du behöver.

skicka förfrågan

träffsäker rekrytering.

En rekrytering är bland de största investeringar som ett företag kan göra. Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett unikt IT-nätverk, erfarna samarbetspartners och ett omfattande annonspaket på nätet. Detta gör att vår rekrytering blir både effektiv och träffsäker.

vill du veta mer?

så jobbar vi.

Vi utgår alltid från vår egen rekryteringsprocess men är vana att skapa unika lösningar, designade efter varje kunds behov. Varje rekrytering drivs som ett enskilt projekt med en tydlig målbild, en tidsplan och kontinuerliga uppföljningar för att du som kund ska känna dig trygg under processens gång. Vi tar ett totalansvar för alla delar i processen, från kravprofil till uppföljning.

chefsrekrytering.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

läs mer

vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering inom IT. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan