om oss

randstad. vi hjälper människor och företag att nå sin fulla potential.

kontakta oss så berättar vi om hur vi kan hjälpa din verksamhet

för arbetsgivare.

Söker du nya medarbetare? Våra specialister på bemanning, konsultlösningar och rekrytering brinner för att hitta lösningar som bidrar till att din verksamhet kan utvecklas och att dina medarbetare hittar rätt hos dig. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

kontakta oss

Randstad employer brand event 2022.jpg

randstad employer brand research 2022.

Vem är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vad värdesätter svenska folket allra mest när de väljer företag att arbeta för? Ta del av de senaste insikterna och trenderna inom employer branding.

läs mer
hitta karriärmöjligheter.jpg

vårt nästa karriärsteg är ditt.

Ibland känner vi människor att vi inte utvecklas i rätt riktning, inte är på rätt arbetsplats eller att det helt enkelt är dags för nästa steg i karriären. Oavsett vad som gäller för dig så har du många möjligheter. Förmodligen fler än du tror. Kolla in vad vi gör som kan gynna din karriär.

läs mer
skapa jobbevakning.jpg

låt jobben komma till dig.

Skapa en jobbevakning hos oss så säkerställer du att du inte missar ditt nästa jobb. Du sätter upp kriterierna och vi mejlar dig direkt när vi har jobb som matchar dina preferenser.

 

skapa jobbevakning
registrera cv.jpg

bli sökbar på 30 sekunder.

Att ladda upp ditt CV i vår databas tar inte längre tid än så. När vi letar efter kandidater i vår databas kan vi enkelt se om ditt CV matchar jobbet vi ska tillsätta. Drömjobbet är ibland närmare än du tror.

ladda upp här
Randstads specialister

utvecklas som specialist.

Vill du utveckla din karriär som ekonom, naturvetare, ingenjör eller specialist inom IT? Vi vill hjälpa dig att nå din fulla potential. Följ länkarna för att läsa mer om hur vi kan bli din karriärpartner.

hitta kontor.

Välj ditt lokala kontor

ladda ner jobbsökarguiden.jpg

jobbsökarguiden.

Ladda ner jobbsökarguiden och få tipsen som hjälper dig optimera ditt jobbsökande. Konkreta CV-tips, hur du skriver det personliga brevet, förberedelser inför intervjun och mycket mer.

 

ladda ner

lästips