har det blivit luckor i personalstyrkan? vi hjälper dig att fortsätta hålla verksamheten igång.

Ta del av vårt breda nätverk och vår omfattande kandidatbank för att säkra att din verksamhet kan fortsätta att hålla igång i tider med stor osäkerhet, ändrade beteenden och en ökande efterfrågan. Vi hjälper dig att hitta en medarbetare som inte bara fyller luckan, utan som också är helt rätt för din verksamhet.

kontakta oss

säkra medarbetarna du behöver.

Att planera för framtiden kan vara utmanande av olika skäl. Extra svårt är det i tiderna vi befinner oss nu, med en stor osäkerhet där vi snabbt behöver kunna ställa om och anpassa oss efter förändringar, både vad gäller riktlinjer från myndigheter och människors beteenden. Precis som de flesta verksamheter i landet har du säkert upplevt att det ställs andra krav både på dig som arbetsgivare och på din verksamhet som sådan. Kanske har omställningen lett till ett behov av nya roller eller resurser. Och extra påtaglig är den ökade sjukfrånvaron som uppstår till följd av nödvändiga försiktighetsåtgärder. Håll igång din viktiga verksamhet genom att säkra att du alltid har den nödvändiga personalen på plats.

kontakta oss

flexibla lösningar för att hålla din verksamhet igång.

Det har kanske aldrig tidigare varit så viktigt med flexibilitet som det är nu. Vi är stolta över att kunna erbjuda just det till våra kunder, och aldrig på bekostnad av kvalitet. Det är det här vi kan allra bäst. Vårt nätverk av kvalitetssäkrade konsulter består av kompetenser från alla yrkesområden, med alla erfarenhetsnivåer. Vi kan därför hjälpa dig oavsett om du behöver hjälp på lagret för att stärka upp inför högsäsong, eller på ekonomiavdelningen inför bokslut. Med våra flexibla lösningar kan du hålla verksamheten igång som vanligt, i tider när det känns som att ingenting är som vanligt.

kontakta oss

vårt uppdrag

Randstad är världsledande inom bemanning och rekrytering, och har hjälpt företag runt om i världen i snart 60 år. Men det är inte det som är det viktigaste. Vi tar vårt viktiga uppdrag på fullaste allvar. Att hjälpa människor till en meningsfull karriär, och företag att växa med rätt kompetens.

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för att din verksamhet ska hålla ut.

guiden för att lyckas med din tillfälliga personal.

I den här guiden får du ta del av värdefulla insikter i hur du bygger upp och förvaltar en flexibel arbetsstyrka.

kapitel 1 - tillfällig arbetskraft på frammarsch.
kapitel 2 - kritiska överväganden för hantering av din flexibla arbetsstyrka.
kapitel 3 - en bättre bemanningslösning.

ladda ner