säkra sommaren med rätt personal på plats.

Sommaren är här snabbare än vi tror - och skönt är väl det. Men det är också viktigt att i god tid planera för dina medarbetares välförtjänta och välbehövliga semester. Eller kanske inför en stundande högsäsong? Med våra flexibla lösningar hjälper vi dig att smidigt säkra kompetensen du behöver, så att även du kan få njuta av ledighet i sommar.

kontakta mig

rätt kompetens, på rätt plats, i rätt tid.

Alla vill och behöver vi ledigt ibland. Och sommaren är den tid då de allra flesta önskar ta ut en längre sammanhängande semester. Kanske står din verksamhet inför högsäsong? Eller har du flera olika avdelningar där du behöver täcka upp för planerad frånvaro? Vi kan hjälpa dig med alla olika typer av kompetenser utifrån just din verksamhets unika behov. 

kontakta mig

hur kan vi hjälpa dig?

I en tid när ingenting är som vanligt måste vi ändå försöka skapa oss en bild av de potentiella scenarier våra verksamheter kan stå inför om ett par månader. Redan nu bör du prata med dina medarbetare om sommaren och vilka önskemål om ledighet som finns. Se också till hur din verksamhet påverkats av den rådande pandemin och om du kan dra lärdomar av förra sommaren när du nu planerar för årets bemanning. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa verksamheter att planera sin sommarpersonal, och stöttar dig gärna.

kontakta mig

underlätta framtida rekryteringar.

Om ni behöver täcka upp med extra personal löpande under året eller har ett framtida behov av att rekrytera så kan ni se sommarpersonalen som kandidater för framtiden. Det underlättar och förkortar processen när du ska hitta medarbetare framöver. Framtida chanser till mer jobb uppskattas också ofta av de som söker sommarjobb och kan innebära att de väljer dig framför en annan arbetsgivare. Är det enbart över sommaren du har ett behov så var tydlig med det. Genom ärlighet bygger du en långsiktig relation och ökar chanserna att hålla kvalitetssäkrade kandidater intresserade av framtida möjligheter hos dig.

kontakta mig

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet i sommar.

  

hitta sommarjobbarna med rätt jobbannons.

För att hitta de vassaste kandidaterna krävs det också att du lyckas fånga deras intresse. Här spelar jobbannonsen en viktig roll. Ta del av vår guide för hur du skriver bra jobbannonser, och öka dina chanser att hitta helt rätt medarbetare.

ladda ner guiden