västerås

Stora gatan 38
722 12 Västerås
Sverige

specialiteter

  • Randstad
  • Randstad Inhouse Services
  • Randstad Finance
  • Randstad Technologies
  • Randstad RiseSmart

Randstad är ett bemanningsföretag i Västerås som erbjuder bemanning och rekrytering med fokus på HR, inköp, administration, marknad, försäljning, kundtjänst, lager, logistik, produktion och sjukvård. Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering i Mälardalen och har hjälpt såväl lokala företag som globala koncerner och offentlig sektor att hitta rätt kompetens.

Vårt kontor ligger vid Svartån mitt i centrum. Det är väldigt enkelt att sig med buss till oss. Du kan hoppa av vid Punkt köpcentrum och gå ca 100 meter till vårt kontor. För den bilburna finns också många parkeringsplatser i närheten.

På kontoret finns även Randstad Finance och Randstad Technologies som rekryterar specialister och chefer inom ekonomi och IT. För dig som är i behov av omställning eller prestationsutveckling finns vårt dotterbolag Randstad RiseSmart också representerade på kontoret.

behöver du personal i västerås? hör av dig till oss så kontaktar vi dig inom kort.

kontakta oss

kontakta oss

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning eller rekrytering i Västerås. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.