gävle

Nygatan 17
803 20 Gävle
Sverige

specialiteter

  • Randstad
  • Randstad Inhouse Services
  • Randstad RiseSmart

Randstad är ett bemanningsföretag i Gävle som erbjuder bemanning och rekrytering inom alla kompetensområden. Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering i Gävle med omnejd och har hjälpt såväl lokala företag som globala koncerner och offentlig sektor att hitta rätt kompetens. Har du ett behov av omställning eller prestationsutveckling? Då finns vårt dotterbolag Randstad RiseSmart också representerade och redo att hjälpa er.

Vårt kontor ligger på Nygatan 17, mitt emot gallerian Nian, vid Stortorget. Hit kan du cykla eller gå men för dig som bor längre bort finns det flera busshållplatser runt om samt ett stort parkeringshus i gallerian Nian. Vi har även en filial i Sandviken på Sandbacka park i Sandviken

På vårt kontor hittar du ett engagerat och snabbfotat gäng med bred kompetens inom personalfrågor, bemanning och rekrytering med blandade bakgrunder. Vi har lång erfarenhet och ett stort lokalt nätverk av både kunder och kandidater.

behöver du personal i gävle? hör av dig till oss så kontaktar vi dig inom kort.

kontakta oss

kontakta oss

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning eller rekrytering i Gävle. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.