borås

Skaraborgsvägen 21
50630 Borås
Sverige

specialiteter

  • Randstad
  • Randstad RiseSmart

På Randstad har vi lång erfarenhet av att hitta personal till våra kunder i Borås och omnejd. Vårt team består av medarbetare med HR-utbildning, ledarerfarenhet, samt certifieringar som alla hjälper oss i möte med våra kunder och konsulter. Vår lokala kunskap i kombination med vår erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning gör att vi hittar rätt medarbetare till våra kunder oavsett vilket behov verksamheten har.

Randstads kontor ligger på Skaraborgsvägen vid textilhögskolan. Till vårt kontor tar du dig enkelt med buss till hållplatsen Simonsland. Önskar du besöka oss med bil så finns det goda parkeringsmöjligheter i anslutning till kontoret.

På kontoret finns även Randstad Finance, Randstad Life Sciences, Randstad Engineering och Randstad Technologies som rekryterar specialister och chefer inom ekonomi, naturvetenskap, teknik och IT.

behöver du personal i borås? hör av dig till oss så kontaktar vi dig inom kort.

kontakta oss

kontakta oss

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning eller rekrytering i Borås. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.