borås

Skaraborgsvägen 21
50630 Borås
Sverige

specialiteter

  • Randstad
  • Randstad RiseSmart

På Randstad har vi lång erfarenhet av att hitta personal till våra kunder i Borås och omnejd. Vårt team består av medarbetare med HR-utbildning, ledarerfarenhet, samt certifieringar som alla hjälper oss i möte med våra kunder och konsulter. Vår lokala kunskap i kombination med vår erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning gör att vi hittar rätt medarbetare till våra kunder oavsett vilket behov verksamheten har.

Randstads kontor ligger på Skaraborgsvägen vid Stora Torget i Borås centrum. Till vårt kontor tar du dig enkelt med buss till hållplatsen Södra torget etter Resecentrum. Önskar du besöka oss med bil så finns det parkeringsmöjligheter i Pallas shoppingcentrum.

På kontoret finns även Randstad Finance, Randstad Life Sciences, Randstad Engineering och Randstad Technologies som rekryterar specialister och chefer inom ekonomi, naturvetenskap, teknik och IT.

behöver du personal i borås? hör av dig till oss så kontaktar vi dig inom kort.

kontakta oss

kontakta oss

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning eller rekrytering i Borås. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.