randstad
technologies.

Randstad Technologies är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom IT. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras fulla potential. Vi kallar det human forward.

hitta rätt plats för din it-kompetens.

Som specialist inom IT besitter du kompetens som är bland den mest eftertraktade i världen, och jobben står inte sällan på kö. Men det handlar inte om att hitta ett jobb. Det handlar om att hitta helt rätt jobb. Utifrån din ambitionsnivå, din kompetens och dina karriärplaner. Det är något vi på Randstad Technologies förstår, och som din karriärpartner hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären.

hitta jobb

en förlängning av din verksamhet.

Från att hitta rätt IT-kompetens till att designa strategier för din arbetskraft så att du kan få mest ut av dina befintliga och framtida medarbetare. Vi har både erfarenheten och resurserna du söker för att kunna lyfta ditt team, oavsett senioritetsnivå eller kompetensbehov du har inom IT. Vi skräddarsyr lösningar som passar just ditt behov.

hitta IT-kompetens

ett nätverk av it-specialister.

Att hitta och ta tillvara på IT-kompentensen är ett förtroende vi tar på största allvar. Med engagemang, fokus och kvalitet hjälper vi företag att hitta helt rätt IT-specialist både i och utanför vårt nätverk, och våra IT-specialister att hitta helt rätt plats för att utvecklas.

prata med oss. vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla ditt team med rätt IT-kompetens.

kontakta oss
itkonsulten från italien.jpg

från ingenjör till IT-konsult.

Alex resa mot att bli IT-konsult började i Rom där han studerade till att bli elektronikingenjör. Han har idag en masterutbildning inom området, men berättar att vägen dit var lång och krävde hårt arbete.

läs intervjun

framtidens it-talang.

Randstad Future Talent Trainee är vårt traineeprogram som utvecklar framtidens specialister och ledare.

women innovating professionals.

Med ett utpräglat fokus på ledarskapsutveckling och tech är WIP ett karriärnätverk för kvinnor som arbetar i ledande positioner och som vill rusta sitt ledarskap för framtiden.

läs mer

vårt samhällsansvar.

För oss är det viktigt att ha en positiv inverkan på vårt samhälle, och vi vet att vi har en position där vi kan göra skillnad. Våra business principles leder oss i vårt arbete och vi arbetar aktivt med bland annat arbetsmarknadsfrågor som rör mångfald och jämställdhet.

läs mer