välkommen till pressrummet.

presskontakt.

Vid frågor som rör pressmeddelanden,
Randstad Employer Brand Research och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

Niklas Trieb, PR & press, +46 709 93 84 66 eller niklas.trieb@randstad.se.

kontakta pressansvarig

så många går miste om sjuklön på semestern

2020-07-01 | Den som blir sjuk eller behöver vabba under sommarledigheten, har enligt semesterlagen rätt att avbryta sin semester och istället få ut sjuklön eller föräldrapenning vid vab. En ny undersökning av Randstad/Sifo visar emellertid att nästan en fjärdedel inte har utnyttjat sin rätt trots att de varit sjuka eller behövt vabba.

till pressmeddelandet

randstad inför greetlys kontaktfria besökssystem

2020-06-30 | I rådande pandemi är en av rekommendationerna att undvika offentliga beröringspunkter. Därför implementerar bemannings- och rekryteringsföretaget Randstad nu ett kontaktfritt besökssystem för att erbjuda en säkrare miljö för kunder, kandidater, medarbetare och leverantörer.

till pressmeddelandet

lista: jobben med högst status i sverige.

2020-06-01 | Läkare är yrket som ger allra högst status i Sverige följt av vd och advokat. Längst ned på listan över statusyrken hamnar kabinpersonal, influencer och fotomodell. Det visar en
undersökning som genomförts av Randstad/Sifo.

till pressmeddelandet

100 tips för en coronasäkrad arbetsplats.

2020-05-19 | I ett globalt samarbete har bemannings- och rekryteringsjättarna Randstad, Manpower och Adecco Group tagit fram drygt 100 tips för en säkrare arbetsplats i rådande coronatider. Materialet bygger på forskning, erfarenheter och insikter från flera olika länder och branscher.

till pressmeddelandet

information gällande coronaviruset (covid19).

Utbrottet av coronaviruset påverkar stora delar av vårt samhälle.

För oss på Randstad är det alltid högsta prioritet att erbjuda en säker och hälsosam arbetsmiljö för kontorsmedarbetare, konsulter, kandidater, kunder och leverantörer. Just nu innebär det att vi kontinuerligt övervakar händelseutvecklingen samt rekommendationer och riktlinjer från myndigheter och regering.

Vår strävan att hjälpa människor och företag att uppnå sin fulla potential fortsätter med oförminskad kraft. Men för att fördröja spridningen av coronaviruset och minska trycket på samhällsbärande funktioner väljer vi att genomföra många möten, intervjuer och samtal digitalt eller per telefon.

läs mer

tidigare pressmeddelanden.

till arkivet