välkommen till pressrummet.

presskontakt.

Vid frågor som rör pressmeddelanden,
Randstad Employer Brand Research och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

Sanne Jakobsen, PR & press, +46 768 99 65 58 eller sanne.jakobsen@randstad.se.

kontakta pressansvarig

ikea är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2021.

2021-05-06 | För andra året i rad har möbelföretaget Ikea tilldelats utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. På en andraplats hamnar hygienföretaget Essity följt av Sveriges Radio som bland annat rankats högt för sin covid-säkring av arbetsplatsen.

till pressmeddelandet

myndigheten där svenskarna helst vill jobba.

2021-05-06 | Bland Sveriges myndigheter är Försvarets Materielverk, FMV, den mest populära arbetsgivaren. FMV, som deltar i undersökningen för första gången, når en femte plats totalt och får bäst betyg av samtliga i kategorin trygga anställningar. Det visar den årliga arbetsgivarundersökningen Randstad Employer Brand Research.

till pressmeddelandet

sveriges mest coronasäkra arbetplats.

2021-05-06 | Chalmers tekniska högskola är den mest coronasäkra arbetsplatsen i Sverige. Tätt efter Chalmers följer Lunds Universitet och Södra Skogsägarna. Det visar rekryterings- och bemanningsföretaget Randstads årliga arbetsgivarundersökning Randstad Employer Brand Research som bygger på intervjuer med drygt 4 700 svenskar.

till pressmeddelandet

en av fyra chefer: vi betalar för låga löner.

2021-04-14 | Många svenskar får för lite i sina lönekuvert. Det framgår av en ny undersökning som rekryterings- och bemanningsbolaget Randstad har genomfört. Fler än var fjärde beslutsfattare och HR-chef anser att de betalar lägre löner än vad konkurrenterna gör för samma arbete.

till pressmeddelandet

information gällande coronaviruset (covid19).

Utbrottet av coronaviruset påverkar stora delar av vårt samhälle.

För oss på Randstad är det alltid högsta prioritet att erbjuda en säker och hälsosam arbetsmiljö för kontorsmedarbetare, konsulter, kandidater, kunder och leverantörer. Just nu innebär det att vi kontinuerligt övervakar händelseutvecklingen samt rekommendationer och riktlinjer från myndigheter och regering.

Vår strävan att hjälpa människor och företag att uppnå sin fulla potential fortsätter med oförminskad kraft. Men för att fördröja spridningen av coronaviruset och minska trycket på samhällsbärande funktioner väljer vi att genomföra många möten, intervjuer och samtal digitalt eller per telefon.

läs mer

tidigare pressmeddelanden.

till arkivet