välkommen till pressrummet.

presskontakt.

Vid frågor som rör pressmeddelanden, Randstad Employer Brand Research och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

Niklas Trieb, PR & press, +46 709 93 84 66 eller niklas.trieb@randstad.se.

kontakta pressansvarig

varannan svensk kan tänka sig att byta karriär - it-branschen lockar flest

2019-07-11 | Enligt en ny Sifo-undersökning från Randstad planerar var femte svensk att byta jobb under det närmaste året. En majoritet av svenskarna kan också tänka sig att byta karriär och skola om sig till något av de bristyrken som Arbetsförmedlingen har definierat.

till pressmeddelandet

nu är den bästa tiden att söka jobb.

2019-06-17 | För den som letar nytt jobb är det hög tid att skicka in en ansökan. Statistik från Randstad visar nämligen att juni är den månad när andelen sökanden per jobb är som allra lägst.

till pressmeddelandet

vi växer med specialistkompetens.

2019-06-04 | Den 1 juni bytte rekryterings- och konsultbolagen Dfind namn och varumärke till Randstad. Det innebär att Randstad växer med specialicering inom ekonomi, IT, naturvetenskap och teknik.

läs pressmeddelandet

workmonitor.jpg

workmonitor #1 2019

Undersökningen visar bland annat att 36 procent av de svenska deltagarna upplever att feedback ökar deras motivation. Samtidigt svarar 28 procent att de upplever feedback negativt med anledning av att de inte vet hur de ska reagera.

ladda ner rapporten