välkommen till pressrummet.

presskontakt.

Vid frågor som rör pressmeddelanden, Randstad Employer Brand Research och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

Niklas Trieb, PR & press, +46 709 93 84 66 eller niklas.trieb@randstad.se.

kontakta pressansvarig

information gällande coronaviruset (covid19).

Utbrottet av coronaviruset påverkar stora delar av vårt samhälle.

För oss på Randstad är det alltid högsta prioritet att erbjuda en säker och hälsosam arbetsmiljö för kontorsmedarbetare, konsulter, kandidater, kunder och leverantörer. Just nu innebär det att vi kontinuerligt övervakar händelseutvecklingen samt rekommendationer och riktlinjer från myndigheter och regering.

Vår strävan att hjälpa människor och företag att uppnå sin fulla potential fortsätter med oförminskad kraft. Men för att fördröja spridningen av coronaviruset och minska trycket på samhällsbärande funktioner väljer vi att genomföra många möten, intervjuer och samtal digitalt eller per telefon.

läs mer

var sjätte kvinna: föräldraskap negativt för löneutvecklingen.

2020-03-06 | ​Föräldraskapet missgynnar var sjätte kvinnas möjlighet till att göra lönekarriär, enligt undersökningen. Samtidigt är det bara var tjugonde man som upplever att föräldraskapet påverkat löneutvecklingen negativt.

läs mer

antenn byter namn till randstad risesmart.

2020-02-17 |  Idag, den 17 februari, byter omställningsbolaget Antenn namn och varumärke till Randstad RiseSmart. Med hjälp av innovativa HR-lösningar i kombination med en välbeprövad metodik är ambitionen att snabbare hjälpa fler människor till arbete.

läs mer

tre av fyra svenskar: sjukdagar missgynnar karriären.

2020-02-13 | Nu är vabruari här, en månad när många tvingas vara hemma från jobbet på grund av sjukdom eller vård av barn. En färsk Sifo-undersökning som Randstad har genomfört visar att nästan 3 av 4 anser att karriären påverkas negativt av att man är sjuk mycket. Lönen, ryktet och karriärutvecklingen tar mest stryk enligt svenskarna.

läs mer

tidigare pressmeddelanden.

till arkivet