välkommen till pressrummet.

presskontakt.

Vid frågor som rör pressmeddelanden, Randstad Employer Brand Research och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

Niklas Trieb, PR & press, +46 709 93 84 66 eller niklas.trieb@randstad.se.

kontakta pressansvarig

arbetsgivarna får underkänt i stresshantering

Drygt var tionde svensk, i synnerhet kvinnor, har varit sjukskrivna på grund av stress de senaste tre åren. Det visar en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av rekryterings- och bemanningsföretaget Randstad.

läs mer

randstad förstärker satsning inom ekonomi och naturvetenskap.

2019-09-18 | Nu förstärker koncernen specialiseringen inom ekonomi, naturvetenskap och teknik. Malin Karlsson tillträder som Director för Randstad Finance med start 9 september, och Hanna Sandvall kliver in i motsvarande roll för Randstad Life Sciences och Randstad Engineering med start den 8 oktober.

läs mer

randstad tar plats på välrenommerad hållbarhetsranking.

2019-09-17 | Dow Jones Sustainability Index utvärderar företag enligt ekonomiska, miljömässiga och sociala kriterier och är ett av världens mest prestigefyllda hållbarhetsindex. Randstad tar som enda bolag i rekryterings- och bemanningsbranschen plats på årets index.

läs mer

workmonitor.jpg

workmonitor #1 2019

Undersökningen visar bland annat att 36 procent av de svenska deltagarna upplever att feedback ökar deras motivation. Samtidigt svarar 28 procent att de upplever feedback negativt med anledning av att de inte vet hur de ska reagera.

ladda ner rapporten