vill du jobba med oss på scania?

Vill du vara med och bygga Scanias framtid som världsledande inom hållbara transportsystem? Vill du skapa framgång och nå dina personliga mål tillsammans med ett av lastbilsbranschens starkaste varumärken? Är du kvalitetsmedveten, flexibel och noggrann?

om scania.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med partners och kunder leder Scania övergången till ett hållbart transportsystem. Visionen är att förändra världens transporter till att bli rena, säkra och effektiva där förflyttning av människor och gods möjliggörs och därmed bidrar till den ekonomiska och sociala utvecklingen, utan att riskera miljön eller människors hälsa. I arbetet med att ta fram hållbara transportlösningar fokuserar Scania på nyckelområdena energieffektivitet, alternativa bränslen och elektrifiering samt smarta och säkra transporter.

scanias framgångsfaktor.

Scania ser medarbetarna som företagets enskilt viktigaste framgångsfaktor. Tillsammans skapar medarbetarna ett positivt klimat där Scania förväntar sig att du är professionell i din yrkesroll och vågar ifrågasätta. I en dynamisk och internationell miljö bidrar du med din kunskap och unika bakgrund till den mångfald som är en del av Scanias framgång.