Scania

Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania i Södertälje och Luleå. Sedan år 2012 går vägen in på Scania via Randstad. Den erfarenhet som våra medarbetare samlar på sig under tiden som konsulter gör dem till en naturlig källa för rekrytering. För dig som gör ett gott intryck under din tid som konsult behöver steget till en anställning på Scania inte vara särskilt långt. Randstad stödjer Scanias långsiktiga personalförsörjning där konsultrollen är ett första steg till en potentiell  lång karriär inom Scania.

möt några medarbetare

Randstad har flera hundra konsulter som jobbar på Scania och under år 2015 rekryterade Scania närmare 900 av våra medarbetare till sina olika verksamheter.

Läs mer om vad några av våra nuvarande och före detta medarbetare tycker om att jobba på Scania, och hur en vanlig dag kan se ut på jobbet.

möt några medarbetare

jobba på Scania

På Scania ges stora möjligheter till personlig utveckling. De flesta roller innebär en naturlig utveckling då teknik och nya lösningar hela tiden utvecklas och förbättras. Den största kompetensutvecklingen sker i det dagliga arbetet där du som medarbetare även bidrar till att utveckla ditt uppdrag. 

lediga jobb hos Scania

Vi söker hela tiden efter personer till spännande jobb på Scania, välkommen med din ansökan!

 

lediga jobb hos Scania