vårt nästa karriärsteg är ditt.

På Randstad jobbar vi för att du ska få möjligheten att upptäcka din sanna potential, oavsett var i karriären du befinner dig. Nedan kan du läsa mer om vilka karriärvägar vi erbjuder.

hitta jobb

jobba som konsult.

Som konsult är du vår representant ute på arbetsmarknaden. Du kan skräddarsy din karriär genom att testa olika branscher och roller, och har alltid en konsultchef på Randstad som kan coacha och vägleda dig i ditt jobbval.

läs mer

rekryteras till en av våra kunder.

När vi ska hitta nya medarbetare till våra kunder utgår vi från dina kvalifikationer och ambitioner. Vi vill att du ska känna att du hamnat rätt, och trivs med din nya arbetsgivare. Vi har hundratals rekryteringsuppdrag och det är stor sannolikhet att du hittar rätt jobb för dig.

se våra rekryteringsuppdrag

extrajobb bredvid studier.

För dig som är student och vill jobba extra har vi extrajobb som konsult. Samtidigt som du tjänar pengar under studietiden får du ett välfyllt CV på köpet.

läs mer

gör dig sökbar i vår databas.

registrera ditt cv

rusta och matcha.

Rusta och matcha är för dig som behöver stöd och coachning i ditt jobbsökande. Det är Arbetsförmedlingen som fattar beslut om du har rätt till tjänsten. Om du är berättigad tjänsten får du själv välja en leverantör som kommer att hjälpa dig på vägen mot ditt nya jobb.

läs mer hos randstad risesmart

bli underkonsult.

För dig som har eget företag och är verksam inom ekonomi, it, life science eller teknik erbjuder vi en trygghet utan att du behöver säga upp din frihet. Vi hjälper dig hitta spännande uppdrag.

läs mer

traineeprogram för specialister.

Randstad Future Talent är traineeprogrammet för dig med specialistkompetens inom IT, ekonomi, teknik eller Life Science. Det här kan innebära en framgångsrik start på karriären för dig.

läs mer

när utmaningarna blir för stora.

Randstad RiseSmart hjälper och coachar dig till ett nytt jobb eller rätt utbildning via Arbetsförmedlingens tjänst rusta & matcha.

läs mer på randstadrisesmart.se

vill du jobba med bemanning, rekrytering eller konsultuthyrning?

Som intern anställd hos oss på Randstad kommer du få kollegor som brinner för att göra en skillnad för människor och företag.

läs mer