Rekryteringsföretag | Randstad

rekryteringsföretag.

Att rekrytera rätt medarbetare har aldrig varit viktigare – och samtidigt aldrig så svårt som nu. När rätt kompetens blir en bristvara svänger nämligen arbetsmarknaden, kandidaten blir kund och arbetsgivaren säljare. Det ställer nya krav på många arbetsgivare både vad gäller att attrahera kandidater och på hur rekryteringsprocessen går till. Varje rekrytering innebär ett viktigt och, för många företag, även kostsamt beslut. 

När ska man ta hjälp av ett rekryteringsföretag?

När konkurrensen om medarbetare hårdnar kan det vara svårt att sköta rekryteringen internt. En rekryteringsprocess kan vara tidskrävande och just tid är ofta det man inte har när man behöver rekrytera. Det kan också vara en utmaning att nå ut till potentiella kandidater, att ha kontakt med dem och se till så att alla känner sig sedda i processe. För att slippa all administration och utmaningen att komma i kontakt med arbetssökande kan det vara skönt att anlita ett rekryteringsföretag som hjälper dig att hitta rätt person medan du får fokusera på din kärnverksamhet.

När du väljer att anlita Randstad för rekrytering säkerställer vi att alla sökande får en bra upplevelse av rekryteringsprocessen. Våra rekryteringskonsulter har själva lång arbetslivserfarenhet från de områden de rekryterar inom och blir en värdefull resurs för att kartlägga ditt rekryteringsbehov och för att hitta rätt kompetenser.

vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att rekrytera. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan