empowered by randstad:
donationer till välgörande ändamål.

Vi på Randstad brinner för att göra positiv skillnad för vårt samhälle. Därför startade vi 2018 initiativet Empowered by Randstad som innebär att vi en gång per kvartal delar ut donationer till tre välgörande organisationer. Organisationerna som får ta emot donationerna nomineras av våra interna medarbetare som alla har chansen att lyfta ett ändamål som just de tycker är extra viktigt.

vad kan en donation göra för skillnad?

Läs mer om vilken skillnad en donation kan göra för en verksamhet i vår artikel där vi intervjuar Shanga Aziz, medgrundare, ordförande och utbildnings- och samarbetschef för den ideella organisationen Locker Room Talk som fick motta donation under Q2 2021.

läs intervjun

pysselbyrån.

Pysselbyrån är en förening som pysslar, leker och busar med barn och familjer som ligger på bland annat Astrid Lindgrens barnsjukhus.

läs mer

mind.

Mind är en viktig aktör som arbetar för att främja den psykiska hälsan och helhetssynen på människan. Både i arbetslivet och privatlivet.

läs mer

ung cancer.

Ung Cancer är en ideell medlemsorganisation som stöttar och hjälper unga vuxna som tvingas leva med eller nära cancer.

läs mer

suicide zero.

Suicide Zero är en ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden. Cirka 1 500 personer tar sitt liv varje år. De allra flesta kan vi rädda. Suicide Zeros vision är ett samhälle utan självmord.

läs mer

vid din sida.

Vid din sida är ett soppkök öppet ett par dagar i veckan, för att stödja de äldre hemlösa med mat, rena och hela kläder för årstiden, hygienartiklar och andra nödvändigheter för ett drägligare liv.

läs mer

samhällsmatchen.

Samhällsmatchen är samlingsnamnet för Hammarby Fotbolls insatser i samhället.

läs mer

jontefonden.

Jontefonden är en stiftelse för barn och ungdomar som väntar på eller har genomgått en organtransplantation, och deras familjer. Stiftelsens mål är att ge livskraft i nuet, genom att skapa guldkant, trygghet, glädje i en annorlunda vardag.

läs mer

mentor.

Mentor är en verksamhet vars syfte är att stötta och stärka ungdomar (13-17 år) och ge dem bättre förutsättningar till att växa hälsosamt och fritt från våld och droger. Mentor Sverige är en ideell organisation som arbetar med mentorskap för ungdomar. Alla ungdomar i Sverige förtjänar en egen mentor, oavsett om de är glada, ledsna, uttråkade, aktiva eller får A eller F på proven.

läs mer