2019-06-04 | Den 1 juni bytte rekryterings- och konsultbolagen Dfind namn och varumärke till Randstad, som är världsledande i branschen. Dfind-bolagen har bestått utav Dfind Finance, Dfind IT och Dfind Science & Engineering som varit fokuserade på akademiker, specialister och ledare inom sina respektive områden: ekonomi, IT, naturvetenskap och teknik.

- Dfind har varit en del av Randstad under tre års tid och vi kände nu att det var dags att knyta samman vår verksamhet ytterligare. Vi har ett viktigt uppdrag - att hjälpa människor till en utvecklande karriär, och att hjälpa företag med sin kompetensförsörjning och att hitta rätt medarbetare. Genom att samla vår verksamhet under Randstad som är ett starkt globalt varumärke så stärker vi våra förutsättningar att lyckas med just detta. Vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda både våra kunder och kandidater ännu fler och framför allt mer specialiserade tjänster, säger Johan Lagercrantz, vd Randstad Sverige.

Sammanslagningen innebär att Randstads varumärke breddas och stärks med fyra nya kompetensområden: Randstad Finance, Randstad Technologies, Randstad Life Sciences och Randstad Engineering. De tidigare Dfind-bolagen behåller sin organisation och framför allt sitt starka fokus inom respektive område.

- Dfind-bolagen är specialister inom sina respektive kompetensområden och kommer att fortsätta vara det. Vår ambition har varit och är fortsättningsvis att vara den absolut bästa partnern inom kompetensförsörjning och karriärutveckling. Att vi nu förenas under samma varumärke kommer att stärka oss ytterligare, och ger oss tillgång till ett stort globalt nätverk och framför allt muskler att bredda vår verksamhet, säger Marie Eriksson, director för dessa kompetensområden på Randstad.