2019-09-18 | Randstad är marknadsledande inom rekrytering och bemanning. Verksamheten spänner över många olika branscher och yrkesroller. Nu förstärker koncernen specialiseringen inom ekonomi, naturvetenskap och teknik. Malin Karlsson tillträder som Director för Randstad Finance med start 9 september, och Hanna Sandvall kliver in i motsvarande roll för Randstad Life Sciences och Randstad Engineering med start den 8 oktober.

Malin Karlsson är jurist i grunden och har jobbat 20 år i konsultbranschen inom ekonomi och juridik, på både stora internationella och små ägarledda bolag. Hon kommer senast från rollen affärsområdeschef inom ekonomi på Fortner. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på Accountor där hon var under tolv år i olika ledarroller.

– Jag ser fram emot att börja på Randstad! Under min tid som vd på Accountor tecknade vi ramavtal med dåvarande Dfind Finance, som vi ansåg vara vassast i branschen på att hitta de bästa ekonomerna. Att jag nu får möjligheten att leda Randstad Finance känns som en otroligt spännande utmaning, säger Malin.

Hanna Sandvall kommer senast från rollen som vd på LabRum, som designar, bygger och säljer labb till industri, akademi och sjukhus. Hon är civilingenjör i kemiteknik i botten.

Hanna har dessförinnan flera års erfarenhet från både Proffice och Dfind-koncernen där hon bland annat arbetat som affärsområdeschef inom det som tidigare var Dfind Science & Engineering.

– Det som lockade mig med rollen, förutom de passionerade medarbetarna och inspirerande kulturen på Randstad, är mixen av fokus på att dagligen sätta affärer och skapa möjligheter för människor och företag att växa, med det långsiktiga perspektivet. Jag ser verkligen fram emot en lärorik höst, säger Hanna.

– Både Malin och Hanna är helt rätt personer för att ta verksamheten till nästa nivå. De har varit lika noggranna med att välja oss som företag, som vi i vår process att hitta rätt ledare. Tillsammans fortsätter vi bygga våra starka kompetensområden, säger Marie Eriksson, Director Randstad Professionals.

om randstad

Med över 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom bemanning, rekrytering och HR-lösningar. Målsättningen är att bidra till en bättre arbetsmarknad, detta genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. Detta sammanfattas med bolagets mission – shaping the world of work.

kontaktpersoner

Sanne Jakobsen

sanne.jakobsen@randstad.se

076-899 65 58