Varje år kartlägger Randstad svenska folkets inställning till landets största företag. Högst upp på årets lista återfinns – Södra Skogsägarna. Den smickrande positionen som Sveriges mest attraktiva arbetsgivare är resultatet av ett målmedvetet och långsiktigt arbete.

- Det är en stor ära att ta emot denna utmärkelse och det är ett pris till alla våra fantastiska medarbetare i Södra. Engagerade medarbetare är och kommer alltid vara det som driver vårt företag framåt. Inom Södra är det inte bara skogen som ska växa. Vi är ett företag som visar vägen där vi tillsammans utvecklas för framtiden. Vi är inte färdiga i vårt arbete men utmärkelsen är ett bevis på att vi är på rätt väg, säger Kamilla Svensson, HR-strateg på Södra.

randstad_infographic_employer_brand_sverige_topp10_rgb.jpg
randstad_infographic_employer_brand_sverige_topp10_rgb.jpg

Södra Skogsägarna har tagit ett jättekliv på listan. Så sent som förra året återfanns bolaget på plats 39 och år 2016 på plats 48. I år har alltså Södra passerat ett flertal välkända varumärken och intagit förstaplatsen.

- Undersökningen talar sitt tydliga språk, Södra är en väldigt uppskattad och eftertraktad arbetsgivare. Resan mot en topplacering i hård konkurrens är otroligt imponerande, säger Johan Lagercrantz, VD på Randstad.

Randstad Employer Brand Research är världens mest omfattande, oberoende undersökning inom området. I Sverige har över 5000 respondenter djupintervjuats och undersökningen ger en representativ bild av hur svenska folket uppfattar olika arbetsgivare.

Fullständig rapport kan laddas ner här:

www.randstad.se/employer-brand-center/

För mer information, kontakta:

Niklas Trieb, pressansvarig Randstad

niklas.trieb@randstad.se

0709-938466

Daniel Ahlm, pressansvarig Södra Skogsägarna

press@sodra.com

0470-890 90

 

Om Randstad Employer Brand Research

Världens mest omfattande oberoende undersökning inom employer branding, utförd av Kantar TNS på uppdrag av Randstad. Totalt djupintervjuas över 175 000 respondenter i 30 länder om sin inställning till landets 150 största arbetsgivare, sett till antalet anställda.