Randstad har slutit nytt bemanningsramavtal med Kammarkollegiet om uthyrning av personal över hela landet inom många yrkesområden. Avtalet är tvåårigt med möjlighet till förlängning i två år.

- Vi ser fram emot att få bidra med kompetens till den för samhället så viktiga offentliga sektorn, säger Öyvind Ryber, Director Sales and Marketing, Randstad i Sverige.

Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet upphandlar centrala ramavtal som alla statliga myndigheter kan använda. 

Stora statliga myndigheter som använder Kammarkollegiets ramavtal är bland andra Försäkringskassan, Polisen och Arbetsförmedlingen samt KTH och Göteborgs Universitet.

Ramavtalet som nu har tecknats, innebär att Randstad är en av de prioriterade leverantörerna av personal till statliga myndigheter i de flesta län. Behovet av personal finns inom en rad yrkesområden, till exempel kontors- och administrativa tjänster, ekonomitjänster, kommunikation, HR och IT.

- Randstad förmedlar tusentals jobb inom många olika branscher och yrkesområden. Nu ser vi fram emot att hitta de bästa lösningarna för våra statliga myndigheter, avslutar Öyvind Ryber.

För mer information kontakta:

Anna Smids, Public Key Account Manager, Randstad Sverige, +46 725 719 930, anna.smids@randstad.se