Randstad Sverige meddelar idag lanseringen av Randstad Digital som ska specialisera sig på tjänster och talanglösningar inom digitalisering, ett område som präglas av hög förändringstakt och en växande talangbrist. Som en del av det världsledande talangföretaget Randstad, kan Randstad Digital i Sverige hjälpa och påskynda transformationsresan för företag samt erbjuda eftertraktad kompetens från hela världen.

Den nya organisationen specialiserar sig på att möta talangbehoven inom digitalisering hos företag inom många olika branscher. I ett dynamiskt och snabbt föränderligt affärsklimat är Randstad Digital positionerat för att hjälpa företag att påskynda och möjliggöra digitala transformationer. Detta genom att ge tillgång till talanger, tjänster och lösningar inom fyra specialområden: Customer Experience, Cloud & Infrastructure, Data & Analytics och Digital & Product Engineering.

Den nya specialiseringen presenterades globalt den 15 augusti 2023 och lanseras nu även på den svenska marknaden under ledning av Nima Astanehdost, vd för Randstad Sverige sedan 1 januari 2024. Lanseringen av Randstad Digital är ett steg på resan mot bolagets målsättning att bli världens mest specialiserade och rättvisa talangföretag.

“Dagens arbetsmarknad karaktäriseras av hög förändringstakt, nya behov hos företagen och en allt mer påtaglig talangbrist. Genom Randstad Digital har vi ännu bättre  förutsättningar att vägleda och hjälpa våra kunder att kunna genomföra sina digitala transformationer och förbli konkurrenskraftiga. Vår utpräglade specialisering gör oss dessutom till en föredragen partner för talanger världen över” säger Nima Astanehdost, vd för Randstad Sverige.

Nima Astanehdost
Nima Astanehdost

Randstad Digital är konsolideringen av årtionden av digital erfarenhet och kunskap som sammanför befintliga globala förmågor under ett paraply. Detta möjliggör en förbättrad kapacitetsstrategi och skalningsmöjlighet för att skapa bättre tillgång till talanger och ökad flexibilitet. Randstad Digital i Sverige kommer att ledas av Marie Eriksson som har lång erfarenhet från kompetensbranschen och med ett särskilt fokus på techprofiler. Marie kommer senast från rollen som Director för affärsområdet Professionals inom Randstad Sverige och tillträdde rollen som Director för Randstad Digital den 1 april. 

randstad digitals erbjudande för företag

Randstad Digital är en global partner som möjliggör digital transformation genom skräddarsydda lösningar utifrån varje kunds behov. Med djupgående kompetens inom fyra specialistområden samarbetar Randstad Digital med företag på lokal och global nivå, oavsett projektets komplexitet.

Genom Randstads globala talangcenter kan kunderna snabbt skala upp eller ner sin verksamhet genom att nyttja team av specialister inom digitalisering och ingenjörer från olika delar av världen när de behöver utöka sin kapacitet. Denna tillgång till en bredare talangbas gör det möjligt för företag att hitta specialistkompetens som kan vara svårt att hitta lokalt. 

Randstad Digital är ett nav för talanger inom digitalisering. För våra talanger inom digital erbjuder Randstad Digital möjligheter till kompetensutveckling och utbildning genom Randstad Digital Academy samt karriärutveckling som en del av ett agilt, högpresterande team av innovatörer och problemlösare som driver ledande globala projekt.

om randstad digital

Randstad Digital är en pålitlig digital partner som möjliggör digital transformation genom att tillhandahålla global talang, kapacitet och lösningar inom specialiserade områden. Våra digitala talanglösningar gör att du kan skala upp ditt team smidigt. Randstad Digital presenterades den 30 augusti 2023 under paraplyet Randstad, världens största talangföretag. För mer information, se www.randstaddigital.com

Randstad Sverige är en del av det världsledande talangbolaget Randstad som har sitt huvudkontor i Nederländerna och är verksamt på 39 marknader med omkring 40 000 anställda. Under 2023 hjälpte vi 2 miljoner talanger att hitta arbete och genererade en omsättning på 25,4 miljarder euro. Randstad N.V. är noterat på Euronext Amsterdam. För mer information, se www.randstad.se

kontakt
Sanne Jakobsen - pressansvarig
Sanne Jakobsen - pressansvarig

sanne jakobsen

pressansvarig

sanne.jakobsen@randstad.se
076-899 65 58