med hjärta för människor och verksamheter.

Vi på Randstad Care bemöter våra kunder och kandidater på samma sätt som anställda inom vården bemöter patienterna; varje sjukdomstillfälle är olika och kräver anpassade behandlingsmetoder för att möta det individuella behovet.

söker du jobb?

På Randstad är vi specialister på jobb inom sjukvård. Vi erbjuder jobb för läkare, sjuksköterskor, fyisoterapeuter, arbetsterapeuter, psykologer samt andra yrken inom vård och omsorg. Med oss som arbetsgivare kan du vidga dina vyer och utöka dina kunskaper, få ett bredare nätverk och spännande arbetsuppgifter.

läs mer

söker du personal?

Att rekrytera inom sjukvården är komplext, tidskrävande och svårt. Därför har vi ett team som är specialiserat inom sjukvård. Vi erbjuder ett helhetsansvar för medicinsk rekrytering och bemanning av läkare och sjuksköterskor.

läs mer

det här är vi.

Randstad Care är ett av de största nordiska bemannings- och rekryteringsföretagen inom vårdbranschen.

kontakta oss.

Oavsett om du letar efter nya medarbetare eller ett nytt jobb vill vi gärna prata med dig. Kontakta oss så pratar vi om hur vi kan göra den svenska vården bättre tillsammans.

Jennie Strömqvist
Director Randstad Care
072 50 04 890 eller jennie.stromqvist@randstad.se

vårt ansvar i samhället.

För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt. I Sverige arbetar vi aktivt med arbetsmarknadsfrågor både i politiska forum och genom samarbeten med organisationer. Här kan du läsa om vårt ansvar i samhället.

läs mer