Care | Randstad

randstad care.

Randstad Care är ett av de största nordiska bemannings- och rekryteringsföretagen för läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt läkarsekreterare.

söker du jobb?

På Randstad är vi specialister på jobb inom sjukvård. Vi erbjuder jobb för läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt läkarsekreterare. Med oss som arbetsgivare kan du vidga dina vyer och utöka dina kunskaper, få ett bredare nätverk och spännande arbetsuppgifter.

detta kan vi erbjuda dig

söker du personal?

söker du personal? Att rekrytera inom sjukvården är komplext, tidskrävande och svårt. Därför har vi ett speciellt team som är specialiserat inom sjukvård. De kan erbjuda ett helhetsansvar för medicinsk bemanning av läkare och sjuksköterskor. Teamet kan även hjälpa dig som är i behov av rekrytering. så kan vi hjälpa dig

så kan vi hjälpa dig

kontakt sjukvård och hälsa

kontakta oss

Josefine Kjellgren

072 523 59 77 eller josefine.kjellgren@randstad.se

 

workforce360

  • hållbar utveckling av svensk sjukvård
    hållbar utveckling av svensk sjukvård Minskat beroende av bemanningsföretag har presenterats som universallösningen på de arbetsmiljöutmaningar som svensk sjukvård brottas med. Josefine Kjellgren har ett annat förslag: låt oss föra en öppen dialog med målsättning att skapa hållbara och långsiktiga förutsättningar tillsammans.
  • randstad Workmonitor #3 2018
    randstad Workmonitor #3 2018 46 procent av svenskarna som svarat på Randstad Workmonitor Q3 2018 tycker att det är viktigt att bidra till samhället genom oavlönat volontärarbete.
  • ansvar efter pride
    ansvar efter pride Efter en fantastisk Pridevecka vill vi på Randstad passa på att tacka alla samarbetspartners, arrangörer och alla andra underbara människor som vi mötte under Europride.