hitta talangen som får din verksamhet att nå nya höjder.

Rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle. Det låter ju väldigt enkelt, men är ofta både komplext och tidskrävande. Det är där Randstad Finance kommer in i bilden. Oavsett hur ditt behov ser ut erbjuder vi trygga lösningar som är anpassade för just dina utmaningar. Vi är nämligen världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Och dessutom specialiserade på kompetens inom ekonomi, finans och lön.

boka kostnadsfri rådgivning.

Oavsett vilken bransch ditt företag verkar inom eller vilket personalbehov du har kan vi erbjuda en lösning som passar just din verksamhet.

boka här

vi hjälper dig att hitta den rätta.

Oavsett vilket personalbehov du har hittar vi en lösning som passar just dig.

kontakta oss

snart behöver mitt team ett lyft.

Du känner antagligen att det är dags att se över dina resurser. Det kan vara för en tidsbegränsad period, inför ett kommande projekt eller så behöver ni stärka upp teamet för att ta verksamheten till nya höjder. Att bygga lönsamma team är viktigt oavsett. Vill du spåna på hur ditt team kan lyftas får du gärna boka en kostnadsfri rådgivning, men vill du fundera på egen kammare en stund först så hjälper vi dig här med vår guide för att bygga lönsamma team.

få guiden

tack, men jag klarar mig själv!

Vi underskattar varken din kompetens eller din kunskap om din verksamhet eller dina kunder. Därför vill vi dela med oss av vår kunskap om träffsäker rekrytering så att du får ännu bättre förutsättningar för att lyckas med ditt jobb. Inom en minut kan du ha verktygen du behöver.

få guiden här

om oss

Randstad Finance är specialisten på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi, finans och lön.

så attraherar du kompetens inom finance.

se rapporten