saknar du personal till receptionen i stockholm?

Med ett 30-tal heltidsanställda specialister inom reception och service kan vi snabbt hjälpa dig med personalen du behöver. Vi garanterar kvalitetssäkrad kompetens på plats hos dig redan inom en timme i hela Stockholm. Ring oss på 08-553 417 70 så berättar vi mer.

ring oss mejla oss

rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle.

Det är avgörande för att ge ett positivt och proffsigt första intryck av er verksamhet, som mycket ofta sker i receptionen. Därför är det av högsta vikt att ha utbildade och kompetenta medarbetare på plats, även de tillfällen då era ordinarie receptionister av någon anledning är frånvarande. Vi hjälper er gärna.

boka en receptionist

prova på-erbjudande.

Just nu har du möjlighet att testa oss i 8 timmar men endast betala för 4. På så sätt får du en chans att bilda dig en uppfattning av oss och våra konsulter, och kan fatta ett välgrundat beslut om vi kan bli en bra match.

till erbjudandet

hur fungerar det?

Randstads receptionister ingår i vår servicepool. Vår målsättning är att du som kund hos oss ska få tillgång till en och samma konsult för största möjliga utbyte. Vi förstår värdet i att ha samma person på plats och eftersträvar att den person som redan lärt sig din verksamhet och era rutiner, snabbt ska kunna komma in i arbetet nästa gång du behöver hjälp.

boka din receptionist

randstads servicepool

Servicepoolen består av ett 30-tal heltidsanställda konsulter i Stockholm som är speciellt rekryterade och kvalitetssäkrade för att kunna arbeta hos flera av våra kunder inom olika branscher och verksamheter. I Randstads servicepool finns även kompetenser för arbete med växel, event, konferens och vaktmästeri.

säkra er tillgång till utbildad och snabb hjälp.

Med Randstads servicepool kan du försäkra dig om att ditt företag alltid har tillgång till utbildad kompetens som med kort varsel kan ersätta din ordinarie personal, eller stärka upp teamet när det behövs. Oavsett om det handlar om planerad frånvaro i form av semester eller oplanerad frånvaro såsom sjukdom så finns våra konsulter tillgängliga att täcka upp för ditt behov, redan inom en timme. Skulle ditt behov förändras kan du alltid avboka helt utan kostnad fram till klockan 07.00 samma dag som bokningen gäller.

kontakta oss

vi berättar gärna mer om servicepoolen.

kontakta oss