randstad technologies vi hittar rätt i nätverket.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men de avgörande kvaliteterna är inte binära utan personliga. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att det synkar felfritt.

lediga jobb för dig inom IT.

Vi hittar rätt i nätverket. Randstad har lediga jobb inom IT över hela Sverige. Vi söker alltid efter exempelvis utvecklare, programmerare, testare och nätverkstekniker.

hitta it-jobb

vi hjälper dig hitta rätt IT-kompetens.

Att hitta de rätta talangerna inom IT kan vara både svårt och tidskrävande, samtidigt som behovet ofta är stort. Med en väl beprövad process och ett stort globalt nätverk av kandidater hjälper vi dig hitta rätt kompetens.

läs mer

om oss.

Randstad Technologies är specialisten på rekrytering och konsultlösningar inom IT.

women innovating professionals.

Med ett utpräglat fokus på ledarskapsutveckling och tech är WIP ett karriärnätverk för kvinnor som arbetar i ledande positioner och som vill rusta sitt ledarskap för framtiden.

läs mer

vårt ansvar i samhället.

För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt. I Sverige arbetar vi aktivt med arbetsmarknadsfrågor både i politiska forum och genom samarbeten med organisationer, framför allt när det handlar om mångfald, jämställdhet och ett tryggt arbetsliv.