Idag blir Proffice och Randstad en gemensam företagsgrupp med ett gemensamt namn – Randstad. Den nya företagsgruppen har 10 000 anställda i Sverige, Norge och Danmark.

- Randstad, världens näst största bemannings- och rekryteringsföretag, köpte Proffice för snart ett år sedan. Nu är vi vid målet och det känns väldigt roligt, säger Henrik Höjsgaard, managing director för Randstad i Norden.

Henrik Höjsgaard menar att Randstads köp av Proffice är "a perfect match".

-Våra bolag delar värdegrund, mål och visioner. För Proffice känns det enkelt och självklart att ta till oss Randstads värdeord: to know, to serve, to trust.

Genom att tillhöra Randstads globala organisation med erfarenhet från i stort sett alla branscher i hela världen kan våra kunder, oavsett om de är stora eller små, ta del av beprövade och värdeskapande processer och arbetsmodeller. Samtidigt kan vi fortsätta att ge samma trygghet och erbjuda samma starka lokala närvaro som förut.

-Vi vill ge både lokalt förankrade och multinationella företag med en nordisk bas ett starkt erbjudande. Det gör vi genom att behålla och utveckla våra talanger och samtidigt attrahera de bästa medarbetarna på den svenska och nordiska marknaden, säger Henrik Höjsgaard.

Idag startar Randstads kampanj för att berätta om varumärkesbytet. Kampanjen är framtagen i samarbete med reklambyrån Forsman & Bodenfors. Budskapet att Proffice blir Randstad kommer främst att synas i media online och i mobilen, samt webb-TV och TV.

I Randstad i Norden ingår de tidigare Randstad-bolagen i Norden, Proffice-bolagen i Sverige, Norge och Danmark, Dfind-bolagen Finance, IT och Science & Engineering samt jobbcoachnings- och omställningsföretaget Antenn Consulting.

För mer information kontakta:

Henrik Höjsgaard, managing director Randstad i Norden, +46 20-170 70 70,

henrik.hojsgaard@randstad.se

Maria Uggla, pressansvarig Randstad, +46 733-57 00 32,

maria.uggla@randstad.se

Om Randstad

Randstad i Norden är en del av den internationella koncernen Randstad Group. Randstad förmedlar varje dag arbeten till 600 000 människor i hela världen. Vi finns representerade i 39 länder och har 4 800 kontor i Europa, Nord- och Sydamerika och i Asien.