Efter en fantastisk Pridevecka vill vi på Randstad passa på att tacka alla samarbetspartners, arrangörer och alla andra underbara människor som vi mötte under Europride.

Vår vecka inleddes på den engelska ambassadören David Cairns residens. Där skålade vi in veckan med bland andra Mark Levengood och Tove Möller från Swedavia. Schlagertorsdagen inleddes i Pride House med panelsamtal arrangerat av Arbetsförmedlingen. Temat var rättvist arbetsliv och när deras generaldirektör, Mikael Sjöberg, inledde samtalet så rådde det inga tvivel om att myndigheten vill se en inkluderande arbetsmarknad. Något som inte kommer av sig självt. Men tydliga värderingar och löpande utbildningar hjälper.

På Arbetsförmedlingen på Tunnelgatan fortsatte dagen med speeddejting. Randstad med Linn Enander i spetsen mötte flera hundra intresserade kandidater. Såväl stämning som engagemang var på topp, trots det varma vädret. 

Det andra panelsamtalet för dagen hölls av Swedavia. Med tema "Vill ha dig!" pratade panelen om vikten av förändring, inte minst i transfrågor där mycket finns kvar att göra. Orom Uney, på Randstad lyfte egna exempel från arbetsplatser där diskriminering funnits och hur han målmedvetet arbetar emot det.

På torsdagskvällen var vi i Pride Park och deltog i samtal i Arbetsförmedlingens tält.

Veckan avslutades med den storslagna Prideparaden där vi stärktes av det tydliga budskapet om att värna rätten att vara sig själv och älska den en vill. Nu fortsätter vi på Randstad att jobba för en inkluderande arbetsmarknad tillsammans med alla medvetna kollegor, kunder och samarbetspartners.