information gällande coronaviruset (covid19).


Säkerhet och trygghet är alltid en viktig prioritering för oss på Randstad. Under rådande extrema omständigheter har vi som företag dessutom ett samhällsansvar att göra allt i vår makt för att fördröja spridningen av covid-19, minska trycket på sjukvården och skydda de mest utsatta.

Av den anledningen jobbar merparten av våra interna medarbetare på distans tills vidare. Vi undviker onödiga resor och större sammankomster. Lyckligtvis har vi en digital infrastruktur och ett etablerat arbetssätt som möjliggör detta utan negativ inverkan på vår verksamhet. Tvärtom skapar det utrymme för fler och mer effektiva möten. Vi genomför videointervjuer, anordnar webbinarier och digitala kundpresentationer. På så sätt kan vi fortsätta vår strävan att hjälpa människor och företag att uppnå sin fulla potential med oförminskad kraft.

Vi vet tyvärr inte hur den närmsta framtiden ser ut. Men vi ser att coronaviruset skapar oro, osäkerhet, förvirring och ett stort behov av information. Därför vill vi ta tillfället i akt att repetera ett urval viktiga riktlinjer:

  • Stanna hemma om du är sjuk
  • Undvik att träffa äldre personer eller andra riskgrupper
  • Avstå från icke nödvändiga resor till alla länder
  • Tvätta händerna regelbundet med tvål och varmt vatten och undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Hosta och nys i armvecket

Sist men inte minst, vill vi påminna om att vi står inför en helt unik situation som ställer hela vårt samhälle på prov. Försök att visa hänsyn och omtanke. Ta hand om dig själv och din omgivning.

Har du ytterligare frågor om covid-19? Sök i första hand aktuell och bekräftad information på nätet. Många vanliga frågor besvaras ingående på myndigheternas hemsidor:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/covid-19

https://www.krisinformation.se/detta-kan-handa/handelser-och-storningar/20192/myndigheterna-om-det-nya-coronaviruset

https://www.1177.se/sjukdomar--besvar/infektioner/ovanliga-infektioner/covid-19-coronavirus/

https://www.regeringen.se/artiklar/2020/03/information-om-uds-arbete-med-anledning-av-coronaviruset/

Om du inte hittar svar på webben kan du ringa nationella informationsnumret 113 13.

Behöver du personlig sjukvårdsrådgivning, ring 1177. Använd numret med förnuft och aldrig för allmänna frågor om coronaviruset.


 

senast uppdaterad 17 mars 2020

boka ett digitalt möte.

Vi jobbar på som vanligt med att hitta rätt personal för dina behov. Ring oss på 020 170 7070 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan