livet på ica.

Att göra varje dag lite enklare, är visionen vi har på ICA. Varje dag strävar vi efter att hitta enklare och bättre lösningar för våra kunder så att de ska kunna handla bekvämare, laga godare mat, leva ett friskare liv, ha en tryggare hushållsekonomi och leva i mer hållbara samhällen. Eftersom vi på ICA Reklam hjälper våra butiker, apotek och andra delar inom ICA att kommunicera till en stor del av befolkningen dagligen, har vi unika möjligheter att verkligen göra skillnad.

Vi är en stor organisation och vi är verksamma inom många olika områden, det ger dig möjlighet att ha ett långt, givande, varierande och utvecklande arbetsliv ihop med oss på ICA. Hos oss har vi en stark entreprenörsanda; ett stort driv och en naturlig nyfikenhet med modet att hela tiden vara innovativa och pröva nytt.

Samtidigt är det enkelt att vara sig själv och vi har ett inkluderande arbetsklimat. För oss är det viktigt att må bra och ha balans i livet, känna sig trygg, sedd och bekräftad. Att få utvecklas och kunna påverka sin situation i både arbetslivet och utanför gör att det är lätt att trivas hos oss.

På ICA Reklam har vi en mängd olika roller; många är klassiska reklambyråroller men det är också många som man kanske inte vanligtvis hittar på en reklambyrå. Organisationen består av 4 olika områden: Kreativ & Innehåll, Produktion & Leverans, Affär & Relation och Utveckling & Drift, som alla samverkar i Produkt- och Kundteam. Vi har också ytterligare stödfunktioner som Kommunikation, HR, IT och Finans som stöttar samtliga 4 områden.

områden.

Varje område har en områdeschef som ingår i ICA Reklams ledningsgrupp och flera kompetensledare som har personalansvar för varje kompetensgrupp.

kreativ & innehåll.

Inom område Kreativ & Innehåll arbetas det med att skapa content, utveckla kampanjer, koncept, visuella uttryck etc. Här jobbar vi med leverans av hög kreativitet oavsett kanal och medieval. Inom området hittar du följande roller:

Creative Director Creative Lead Art Director Copywriter • Grafisk Formgivare Content Writer Projektledare Planner Filmansvarig Fotoansvarig Filmfotograf Fotograf Motion Graphics Designer Filmproducent Matstylist Fotoproducent

produktion & leverans.

Inom område Produktion & Leverans är det fokus på optimala produktionsprocesser och att säkerställa dagliga kostnadseffektiva och kvalitativa leveranser. Inom området hittar du följande roller:

Produktionsledare Final Art Digital Marknadsförare Webb Content Producer CRM Koordinator Campaign Manager

affär & relation.

Inom område Affär & Relation samlas och synkas kundrelations- och försäljningsarbete tillsammans med utveckling och förvaltning av ICA Reklams affärs produktportfölj. Inom området hittar du följande roller:

Business Partner Key Account Manager Customer Coordinator Product Sales Produktutvecklare Produkt specialist Produktchef Marknadsanalytiker Kategoriansvarig/Inköp

utveckling & drift.

Inom område Utveckling & Drift hanteras och säkerställs utveckling av produkt- och tjänsteområden för vår gemensamma basplatta, samt arbete med verksamhets- och supportutveckling som krävs för anpassning och förvaltning av dessa. Här finns även dagligt verksamhetsstöd. Inom området hittar du följande roller:

Super User Functional Owner Incidentansvarig Kvalitets & Processutvecklare Handlarstöd Product Manager Product Area Manager Front End Developer UX Design Poweruser Automation Marketing System Specialist Campaign Builder Business Translator

 

lediga jobb hos ica reklam.

  • Marketing Automation specialist till ica reklam i Kungälv
    Kungälv kommun 2022-05-25 arbetsbeskrivning.Nu  söker vi en Marketing Automation Specialist som ska arbeta med ICAs riktade marknadsföring. Tycker du det vore spännande att få vara en del av de riktade kampanjer som skickas ut till Stammisar (kanske till dig själv...)? Gillar du dessutom att nörda i databaser och har…