inspirerande föreläsningar och digitala event.

Vår målsättning är att bidra till en bättre arbetsmarknad. I våra digitala föreläsningar delar vi med oss av kunskap och insikter för att du som arbetsgivare, medarbetare eller arbetssökande ska uppnå framgång och nå dina målsättningar.

det svåra samtalet – hur förbereder jag mig som chef?

Att ta ett svårt samtal är utmanande för de flesta chefer och ledare. Extra utmanande är det i tider av förändring såsom de vi befinner oss i nu, när vi inte träffas lika ofta och du kanske behöver ta den svåra dialogen på distans. Hur gör du det på bästa sätt?

I vårt kostnadsfria webinar delar David Lagerström med sig av sin erfarenhet om att leda i förändring och att genomföra svåra samtal i utmanande tider. Vi behandlar olika typer av svåra samtal, såsom att behöva säga upp en medarbetare eller att ha en medarbetare som inte presterar enligt uppsatta mål, och ger dig konkreta verktyg och tips i hur du tar dialogen på bästa sätt.

Tid: Onsdag den 25 november kl.11.15-12.00.

Webinarledare är David Lagerström som är coach på Randstad RiseSmart och har lång erfarenhet av utvecklande och stödjande arbete med organisationer i förändring, chefer, medarbetare, individer och grupper. 

anmälan är stängd

internal mobility - hur kan vi öka den interna rörligheten?

Att arbeta aktivt med intern rörlighet och tydliga karriärvägar innebär många fördelar för din organisation och dess medarbetare. Men hur gör man egentligen för att öka den interna rörligheten, och vad är viktigt att tänka på för att lyckas? Vi behandlar frågor som hur din organisation kan arbeta med omställning i positiv bemärkelse, ta tillvara på värdefull kompetens inom bolaget och öka er attraktionskraft både hos nuvarande och potentiella framtida medarbetare.

Datum: onsdagen den 4 november
Tid: 11:15 - 12:00

Webinarledare är Katarina Bondeson, affärsområdeschef på Randstad RiseSmart, personalvetare och diplomerad coach, och Camilla Campelo, hr-direktör för Randstad i Sverige.

anmälan är stängd

hur påverkas ekonomiorganisationen av digital transformation?

Digitalisering, teknologisk utveckling och transformation. Vad innebär det för din organisation? Randstad Finance bjuder in till ett webinar där du får insikterna som krävs för att säkra en lyckad omställning i din verksamhet.

Datum: 23 oktober 2020
Tid: kl. 08:15 - 09:00

anmälan är stängd

framgångsrik innovation, forskning och ledarskap.

webinar | En innovativ företagsmiljö är inte bara en konkurrensfördel. Det är en hygienfaktor för att skapa långsiktig tillväxt och attraktionskraft. Vi vill inspirera till att öka er innovationskraft genom att bjuda på den senaste forskningen inom intraprenörskap och erfarenheter kring möjliggörande ledarskap och rätt kompetens.

Datum: 3 juni 2020
Tid: kl. 13:00 - 14:00

anmälan är stängd