safely back to work in the new normal.

Världens tre största HR-tjänsteföretag, Randstad, Adecco och Manpower, har skapat en unik allians i syfte att möjliggöra en säker återgång till arbetsmarknaden för både företag och anställda vid rätt tillfälle. 

öppet brev.

Att förbereda världen på ett nytt normaltillstånd i arbetslivet kommer att kräva samarbete och samordning utöver det vanliga.

läs det öppna brevet

praktisk guide för en säker omstart.

Alliansen har samlat fakta och best practices för att inspirera och hjälpa organisationer i en utmanande situation. Denna finns nu fritt tillgänglig. Målet är att företag av olika storlekar och slag ska kunna använda materialet för att identifiera och tillämpa de metoder som möjliggör en trygg, säker och effektiv omstart.

ladda ner guiden

best practice.

“Best Practice Health and Safety Protocols” innehåller mer än 100 möjliga åtgärder. Dessa åtgärder kan fungera som komplement till lands- och branschspecifika protokoll. Branschorganisationer, fackföreningar, arbetsgivare, regeringar, myndigheter och andra aktörer kan bidra till att forma dessa protokoll. 

ladda ner

white paper: safely back to work.

En disciplinerad återkomst till arbetet kommer att vara nyckeln till ekonomisk återhämtning efter pandemin. Det är kritiskt att best practices delas mellan länder och branscher samt att nya kanaler skapas för att snabbt skala upp effektiva protokoll.

ladda ner (eng)

saknar ditt företag en plan för säker återgång till arbetsplatsen?

Behöver ni hjälp med att skapa eller uppdatera åtgärdsplaner? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.