så har vi hjälpt våra kunder.

studenter löser produktionstoppar.

Det tyska företaget Isringhausen är underleverantör till bilindustrin där det är relativt snabba kast mellan toppar och dalar i produktionen. Därför är bemanningen av avgörande vikt för resultatet.

läs mer

rätt rekrytering genererar tillväxt.

Hitachi Power Tools stod inför en tillväxtresa och sökte en ny VD som kunde ta företaget till nästa nivå. Randstad skötte rekryteringen och redan efter ett år kunde tydliga resultatförbättringar märkas.

läs mer

flexibel kundservice i framkant.

Dagens kundtjänst möter inte bara kunderna via telefon, utan styrs allt mer online. Ju fler kontaktvägar som finns desto större behov av variation på personal krävs. Telia, som driver en av Sveriges största kundserviceverksamheter, behövde en flexibel bemanningspartner för att täcka topparna. Valet föll på Randstad. Tillsammans har vi skapat ett lyckat samarbete och lite av ett ”best practice” i branschen.

läs mer

bemanning löser växtvärken.

Det expansiva svenska företaget Arcam verkar i den heta 3D-printing-världen – en industri som många har stora framtidsförhoppningar på. I ett företag som växer så att det knakar är förstås kompetensförsörjningen en viktig framgångsfaktor. Det är där som Randstad kommer in i bilden.

läs mer

bra kravprofil en nyckel.

I den kommunala världen är det tydliga upphandlingar som styr val av leverantör. När Karlstads kommun gick ut i en direktupphandling för att rekrytera en ny personaldirektör föll valet på Randstad.

läs mer

randstad levererar även i pressade situationer.

"Det känns tryggt att veta att Randstad lyckas leverera kompetent personal även i pressade situationer. Det är aldrig några problem att få tag på konsultcheferna, även efter ordinarie arbetstid och det är värt väldigt mycket. Det ger en trygghet att veta att vi alltid kan få hjälp, även när det är kort varsel och efter ordinarie arbetstid.”

Annika Areskoug, Manager, Tetra Pak

personlig service och fokus på oss som kund.

"Randstad levererade en personlig service med fokus på oss som kund. Vi fick en medarbetare som var klippt och skuren för vår avdelning och som vi är mycket nöjda med."

Lena Johansson, Backoffice Manager, Assa Abloy Entrance Systems

snabb och träffsäker leverans.

"Vi fick personal på plats på kort sikt och enligt våra önskemål, och kommunikationen med Randstad var blixtsnabb och professionell. Dessutom levererade personalen över förväntan, både när det gäller arbetsprestation, kunskap och en mycket trevlig och proffsig inställning till oss som kund."

Mikael Engström, HR-Manager, Sherwin-Williams Sweden

enkelt och effektivt samarbete.

”Med Randstad har vi en rak och tydlig dialog och det är enkelt och effektivt att arbeta tillsammans. Randstad hittar alltid kvalificerad personal enligt vår kravprofil och vi är mycket nöjda med vårt samarbete.”

Fredrik Johansson, Produktionschef, Öhlins Racing

hittade personlighet och kompetens.

"Att en person ska ha de rätta kvalifikationerna är ganska självklart men minst lika viktigt är personligheten. Det är nog den största utmaningen för ett rekryteringsföretag som inte känner företaget och dess kultur sedan innan, men det har Randstad lyckats bra med och vi är väldigt nöjda med vårt samarbete."

Maria Johansson, Ekonomichef, imf

genom bemanning kan vi vara flexibla.

"Tack vare att vi arbetar med bemanningsföretag kan vi kapa toppar och vara det flexibla företag som krävs för att klara konkurrensen, och vi kan alltid lita på att Randstad levererar kompetent personal."

Anders Rengius, Lagerchef, Antalis

professionellt och smidig bemanning.

”Hela processen utfördes professionellt och smidigt. Vi diskuterade vilken typ av personal jag behövde, vilka arbetsuppgifter som skulle utföras och vilka krav som ställs på personalen. Efter det gick vi igenom cv:n och träffade utvalda kandidater för en intervju, som vi genomförde tillsammans. På det sättet fick jag en inblick i hur Randstad arbetar och de fick lära känna mig, vilket är en viktig faktor för att hitta rätt kandidater.”

Jonas Börjesson, Produktionsledare, PMC Hydraulics

outsourcad rekryteringsprocess.

"Att outsourca rekryteringsprocessen gör att vi kan fokusera på det vi kan bäst och förbättra kvaliteten i vårt arbete. Att dessutom ha jobbat med en och samma person så pass länge är oslagbart. Vår kontaktperson känner oss och vi förstår varandra, vilket höjer kvaliteten och underlättar hela processen."

Steven Rutland, VD, Safegate

randstad levererar både inom rekrytering och bemanning.

"Vi har tidigare fått hjälp med rekrytering av Randstad och varit mycket nöjda. Att Randstad även kunde leverera en konsult på kort sikt, då vi befann oss i en kritisk situation, var ett stort plus i kanten. Samarbetet och leveransen från Randstad har fungerat väldigt väl."

Ola Carlsson, Ekonomichef, Swisspearl Nordic