kontakt

Randstad Västerås
Stora gatan 38, 722 12 Västerås
020 170 70 70 info@randstad.se 

support

Har du frågor rörande Mitt Randstad, registrering av CV eller ett jobb du sökt? Då är du välkommen att kontakta vår support.

till portalsupporten

bemanning och rekrytering i Västerås

Randstad är ett bemanningsföretag i Västerås. Vi erbjuder bemanning och rekrytering med fokus på HR, inköp, administration, marknad, försäljning, kundtjänst, lager, logistik, produktion och sjukvård. Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering i Mälardalen och har hjälpt så väl lokala företag som globala koncerner och offentlig sektor att hitta rätt kompetens. 

Randstad hjälper dig att snabbt, tryggt och effektivt hitta den kompetens du söker. Vi har över 55 års erfarenhet av att hitta och matcha rätt kompetens för våra kunder med utgångspunkt i vår kvalitetssäkrade processer. 

Vårt kontor ligger i centrala Västerås på Stora gatan 38 vid Svartån. På kontoret finns även våra dotterbolag Dfind som rekryterar specialister och chefer inom ekonomi, naturvetenskap, teknik och IT.

söker du jobb i Västerås?

Du hittar alla lediga jobb i Västerås härVill du få tips och råd i hur du lyckas med ditt jobbsök? Kolla in våra karriärtips. Och följ oss gärna på facebook.com/randstad.se eller linkedin.com/randstad-sweden.

offertförfrågan

Vill du har mer information om bemanning eller rekrytering eller vill du diskutera ditt personalbehov? Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i ett kontaktformulär så kontaktar vi dig. Vänligen fyll i alla fält markerade med*