arkiv.

sökningen visar artiklar 41-50 av totalt 124 artiklar

Sortera på:

jag fick inte jobbet – tips på att komma vidare

Nej, nej och ännu ett nej? Tappa inte hoppet. Som coach på Antenn hjälper Gunilla Brolund dagligen människor att identifiera sina drivkrafter, hålla motivationen uppe och lyckas med jobbsökandet. – Det löser sig alltid till slut, men det gäller att inte stanna av i processen, säger hon.

hela artikeln

kollegorna är bästa inspirationen

En ny undersökning visar att bästa idéerna kläcks i lediga samtal med kollegor – inte i mötesrummet. Däremot anser bara tre av tio att deras arbetsplats är utformad för att stödja kommunikation och kreativa möten.

hela artikeln

kom igång på nya jobbet

Att vara ny på jobbet kan vara en utmaning. En mängd nya namn att minnas, nya uppgifter att utföra och inte sällan en överhängande rädsla för att göra fel. Det är inget konstigt med att vara nervös, dessutom kan du med enkla medel snabbt komma över känslan att vara ny.

hela artikeln

konsten att säga upp sig snyggt

Det är många som skräms av tanken på att säga tack och hej till sin arbetsplats, kollegorna, och inte minst sin chef, menar Angelica Gustafsson, rekryterare på Randstad. Som tur är har hon tipsen på hur du gör det så smärtfritt som möjligt.

hela artikeln

kroppsspråket som höjer lönen

Ditt kroppsspråk berättar för människor omkring dig hur du mår. Men visste du att du kan påverka din attityd genom att ändra din kroppställning? Här är power-poserna som lyfter din karriär.

hela artikeln