arkiv.

sökningen visar artiklar 41-50 av totalt 128 artiklar

Sortera på:

8 sätt att koppla bort jobbet

Att ägna tankarna åt jobbet även efter arbetsdagens slut är inte ovanligt och dessutom en anledning till stress för många. Sajten Workawesome.com tipsar om hur du ska göra för att vila hjärnan och släppa oron.

hela artikeln

guide till det perfekta personliga brevet

Hur skriver man det perfekta personliga brevet? Det är en av de vanligaste frågorna jag som rekryterare får från kandidater. Att skriva ett personligt brev är ingen exakt vetenskap, utan både kan och ska anpassas efter såväl bransch som tjänst. Men det finns såklart några generella regler att utgå…

hela artikeln

7 vanliga misstag på LinkedIn.

En väl utformad LinkedIn-profil blir bara viktigare och viktigare när du söker jobb. Här är de sju vanligaste misstagen som du bör undvika för att öka intresset för din profil.

hela artikeln

så gör du som arbetssökande en bra anställningsintervju

Som rekryterare är det vanligt att jag får frågor från personer som ska på intervju eller går i jobb-bytartankar kring hur man kan öka sina chanser att ta sig hela vägen till en anställning. Först och främst är det viktigt att stå ut i urvalet genom ett träffsäkert CV. Men när det väl är dags för…

hela artikeln

pendlare får sämre hälsa

Att åka tåg, buss eller bil till och från jobbet är inte bara ett irritationsmoment för många – det kan också skada din hälsa. Ökad stress och högt blodtryck är två negativa effekter av jobbpendlandet.

hela artikeln

10 enkla steg till ett bra CV

Hur svårt kan det vara att sätta ihop ett starkt CV? Mycket svårare än du tror när du söker ditt drömjobb! Som rekryterare får jag läsa många CV:n, och de ser alla olika ut. Så vad är då ett bra CV? Lika många rekryterare som du frågar, lika många olika svar kommer du troligen att få.

hela artikeln

att tänka på när du ska söka traineetjänst

Under hösten är det många företag som börjar söka studenter till sina traineeprogram, men kraven är tuffa och konkurrensen är hård. Samtidigt kan en traineetjänst vara en unik möjlighet till en snabb karriärutveckling inom ett företag och ett bra alternativ om du inte riktigt vet vad du vill jobba…

hela artikeln

så blir du en succé på nya jobbet

Känner du dig färskare än en nyknådad deg som fortfarande ligger på jäsning? Lugn, det gör vi allihop när vi kliver in på ett nytt jobb. Rädslan för att misslyckas kan vara förlamande. Så här kommer du över den.

hela artikeln