arkiv.

sökningen visar artiklar 1-10 av totalt 123 artiklar

Sortera på:

10 tips på icke-monetära belöningar till din personal

Högre lön och bonusar är kanske det första man tänker på när man funderar kring belöningar och vad som får anställda att prestera väl. Men det är inte alltid det finns utrymme i budgeten, och det finns faktiskt andra värden som fungerar minst lika bra för att motivera personalen.

hela artikeln

2020 - ett ovanligt år.

2020 lider mot sitt slut. “Äntligen” tänker nog några av oss, “redan?!” tänker andra. Det här året har minst sagt varit annorlunda och utmanande. På eller annat sätt har coronapandemin drabbat oss alla. Randstads VD Ton Hopmans ser tillbaka på det gångna året.

hela artikeln

3 tips för att inte tappa otåliga kandidater

Allt fler företag som rekryterar upplever att pendeln har svängt över till kandidatens fördel. Och kandidaterna har inte alltid tålamod med alltför utdragna rekryteringsprocesser. Yvonne Dahlberg på Randstad ger tre tips för att inte tappa kandidaterna.

hela artikeln

3 tips för en effektiv platsannons

I min roll som rekryterare har jag märkt att det på senare år har fått en större betydelse att skriva en effektiv platsannons då det har blivit svårare att attrahera rätt kandidater. Företagen idag har en större utmaning i att hitta rätt kompetens vilket innebär att vikten av att vara en attraktiv…

hela artikeln

4 tips för träffsäkra jobbannonser.

Sociala medier har förändrat vår närvaro på nätet i grunden: Vi interagerar med varandra, vi delar information, nyheter, konsumerar och navigerar på webben enligt nya mönster. Utvecklingen har gjort annonsoptimering till ett hett ämne och idag kan du läsa kurser på universiteten som bara handlar om…

hela artikeln