bemanning snabbt och flexibelt.

I dagens föränderliga omvärld blir det allt svårare att planera för framtiden. Genom att anlita oss för bemanning får du en flexibel personalstyrka och kan anpassa resurserna utifrån ditt behov.

kontakta oss

då passar bemanning.

De flesta företag behöver någon gång extra personal under en begränsad period. Det kan röra sig om specialistkompetens för ett projekt, föräldravikariat, sjukfrånvaro eller produktionstoppar. Vi har lång erfarenhet av bemanning och har hjälpt både stora och små företag att lösa sin personalbrist. Oavsett hur ditt behov ser ut hjälper vi dig gärna när du behöver hyra in personal.

vi anpassar lösningen för dig.

För oss är det inte bara viktigt att kunna leverera personal snabbt och effektivt, vi lägger även stor vikt vid att lära känna våra kunder och förstå deras företagskultur och arbetsstruktur. Det gör vi genom vår unika 360-modell, där du som kund har en och samma kontaktperson under hela processen. På så sätt kan vi matcha ditt behov mot rätt konsult samtidigt som vi säkerställer att ingenting faller mellan stolarna. 

kontakta oss

därför randstad.

Vi har levererat bemanningslösningar till företag i 60 år, men det är inte det viktigaste. Vi vet vad som händer på arbetsmarknaden, vi lär känna våra kunder och kandidater och kan leverera rätt person till rätt arbetsplats.

fördelar med bemanning.

 • Medarbetaren kommer snabbt på plats, du behöver inte tänka på rekryteringsprocessen.
 • Du får personal för den tid du behöver och betalar bara för de timmar våra konsulter arbetar hos dig.
 • Du lär känna nya, potentiella medarbetare om du behöver anställa framöver.
 • Vi tar ansvar för lön och betalar alla kostnader som är kopplade till konsulterna.

kontakta oss

snabbt och flexibelt.

Tack vare vår långa närvaro på marknaden har vi hunnit skaffa oss ett brett nätverk och en gedigen kandidatbank. Det gör att vi kan vara både snabba och flexibla med bemanningen oavsett omfattningen av ert personalbehov.

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa dina personalbehov genom bemanning. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

hitta kontor.

Välj ditt lokala kontor.

workforce360: rekrytering

 • din guide till framgångsrika jobbannonser
  din guide till framgångsrika jobbannonser Med den här guiden vill vi ge anställande chefer och HR-avdelningar praktiska och taktiska råd om hur man skriver bättre jobbannonser. Den kommer hjälpa dig att utveckla en enkel och effektiv metod för att ta fram jobbeskrivningar som drar till sig de rätta kandidaterna.
 • outsourca rekrytering och hantering av flexibel arbetskraft
  outsourca rekrytering och hantering av flexibel arbetskraft Om du överväger att komplettera din fasta arbetsstyrka med flexibel arbetskraft funderar du kanske på om du ska outsourca rekryteringen eller sköta det internt. För att hjälpa dig att komma fram till den bästa lösningen har vi skapat en guide med 6 nyckelfrågor du först bör ställa till dig själv. Ladda ner guiden för att ta reda på vilken lösning som passar er bäst.
 • guide: 5 steg för att lyckas med virtuell- och onlinerekrytering
  guide: 5 steg för att lyckas med virtuell- och onlinerekrytering Om virtuell- och onlinerekrytering är relativt nytt för dig kan det vara värt att tänka igenom hur du bäst använder din tid och dina resurser, så att du i slutändan ökar dina chanser att hitta talangerna genom lyckade rekryteringar. Ladda ner Randstads guide som ger dig konkreta tips för hur du lyckas inom området.