randstad
technologies.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men de avgörande kvaliteterna är inte binära utan personliga. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att det synkar felfritt.

hitta rätt plats för din it-kompetens.

Som specialist inom IT besitter du kompetens som är bland den mest eftertraktade i världen, och jobben står inte sällan på kö. Men det handlar inte om att hitta ett jobb. Det handlar om att hitta helt rätt jobb. Utifrån din ambitionsnivå, din kompetens och dina karriärplaner. Det är något vi på Randstad Technologies förstår, och som din karriärpartner hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären.

hitta jobb

en förlängning av din verksamhet.

Från att hitta rätt IT-kompetens till att designa strategier för din arbetskraft så att du kan få mest ut av dina befintliga och framtida medarbetare. Vi har både erfarenheten och resurserna du söker för att kunna lyfta ditt team, oavsett senioritesnivå eller profession (?).

vårt tillvägagångssätt

ett nätverk av it-specialister.

Att säkra din verksamhet med rätt IT-kompetens är avgörande. Det är ett förtroende vi tar på största allvar. Med ett engagemang, fokus och kvalitet hjälper vi dig att hitta helt rätt IT-specialist både i och utanför vårt nätverk. 

vår rekryteringsprocess

agila och strategiska it-team.

Vårt fokus är att du ska få ut så mycket som möjligt av dina medarbetare och i förlängningen din verksamhet. Våra konsulter är ambitiösa, erfarna och unikt matchade för din verksamhet och ditt behov. De sätter sig snabbt in i arbetet och bidrar till att lyfta ditt team med specialistkompetens så att du kan fokusera på affären.

hyr en it-konsult

prata med oss. vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla ditt team med rätt kompetens.

kontakta oss

om oss

Randstad Technologies är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom IT. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras fulla potential. Vi kallar det human forward.

saknar bild1560x658.jpg

intervju med anställd.

text här.

saknar bild1560x658.jpg

konsult berättar.

text här.

saknar bild1560x658.jpg

kund berättar.

text här.

saknar bild1560x658.jpg

trainee berättar.

text här.

framtidens it-talang.

Randstad Future Talent Trainee är vårt traineeprogram som utvecklar framtidens specialister och ledare.

women it professionals.

Är du chef med personalansvar? Är du mån om hela tiden ha idéerna och inspirationen för att ligga i framkant på jobbet? Jobbar du inom IT, teknik och media? Älskar du ditt arbete och är mån om din karriär?

läs mer

attrahera IT-kompetens.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom IT-sektorn.

ladda ner

vårt samhällsansvar.

För oss är det viktigt att ha en positiv inverkan på vårt samhälle, och vi vet att vi har en position där vi kan göra skillnad. Våra business principles leder oss i vårt arbete och vi arbetar aktivt med bland annat arbetsmarknadsfrågor som rör mångfald och jämställdhet.

läs mer