randstad sverige.

Som ett av världens största HR-serviceföretag är vi en stabil partner, men det är den nära, personliga kontakten med våra uppdragsgivare på lokal nivå som är nyckeln till vår framgång.

Randstad i Sverige består av två varumärken: Randstad och Antenn. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, konsultuthyrning, rekrytering och omställning. Randstad erbjuder bemanning och rekrytering inom alla kompetensområden. Antenn är vårt omställningsföretag.

Randstad Finance, Randstad Technologies, Randstad Life Sciences och Randstad Engineering är våra specialistområden med konsultuthyrning och rekrytering inom ekonomi, IT, Life Science och teknik.

Randstad Sverige är auktoriserat av Bemanningsföretagen. Det innebär att vi uppfyller högt ställda krav som bland annat omfattar etiska regler, kollektivavtal, jämställdhetsplan, ansvarsförsäkring och allmänna leveransvillkor. Bemanningsföretagen ingår i Almega och är medlemmar i Svenskt Näringsliv.

2016 förvärvade Randstad det nordiska bemanningsföretaget Proffice Group. Samma höst bytte Proffice namn till Randstad.

2019 blev specialistbolagen Dfind Finance, Dfind IT och Dfind Science & Engineering en del av Randstad.

mission

Randstad har en målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar. Det kan sammanfattas med vår mission – Shaping the world of work

värderingar

På Randstad arbetar vi och lever utifrån våra värderingar to know, to serve and to trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests.

To know 

Vi är experter och vi vet att det oftast är detaljerna som gör skillnaden. Vi känner våra kunder och deras verksamhet väl samt våra kandidater och vår affär. Vi vet var de befinner sig idag och vad deras önskade läge är.

To serve

Vi blir framgångsrika genom vår vilja att alltid förmedla utmärkt service och genom vår strävan att alltid överträffa förväntningarna.

To trust

Vi värdesätter våra relationer och behandlar alla på ett respektfullt sätt.

Striving for perfection

Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Vi gör med glädje allt vi kan för att våra kunder och kandidater ska vara nöjda. Det är detaljerna som gör det.

Simultaneous promotion of all interests

Vi ser till helheten och tar vårt sociala ansvar på allvar. Vår verksamhet och våra affärer ska alltid ha en positiv inverkan på samhället.

söker du personal? kontakta oss!