kontakt

Randstad Uppsala
Gamla Torget 5, 753 20 Uppsala
020 170 70 70 info@randstad.se 

support

Har du frågor rörande Mitt Randstad, registrering av CV eller ett jobb du sökt? Då är du välkommen att kontakta vår support.

till portalsupporten

bemanning och rekrytering i Uppsala

Randstad är ett bemanningsföretag i Uppsala. Vi erbjuder bemanning och rekrytering med fokus på HR, inköp, administration, marknad, försäljning, kundtjänst, lager, logistik, produktion och sjukvård. Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering i Uppsala med omnejd och har hjälpt så väl lokala företag som globala koncerner och offentlig sektor att hitta rätt kompetens.

Randstad hjälper dig att snabbt, tryggt och effektivt hitta den kompetens du söker. Vi har över 55 års erfarenhet av att hitta och matcha rätt kompetens för våra kunder med utgångspunkt i vår kvalitetssäkrade processer. 

Vårt kontor ligger i centrala Uppsala vid Fyrisån, precis vid gamla torget. På kontoret finns även våra dotterbolag Dfind som rekryterar specialister och chefer inom ekonomi, naturvetenskap, teknik och IT.

söker du jobb i Uppsala?

Du hittar alla lediga jobb i Uppsala härVill du få tips och råd i hur du lyckas med ditt jobbsök? Kolla in våra karriärtips. Och följ oss gärna på facebook.com/randstad.se eller linkedin.com/randstad-sweden.

offertförfrågan

Randstad kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering i Uppsala. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i ett kontaktformulär så kontaktar vi dig inom 24 timmar. Vänligen fyll i alla fält markerade med*