kontakt

Randstad Umeå
Vasagatan 8, 903 29 Umeå
020 170 70 70 info@randstad.se 

support

Har du frågor rörande Mitt Randstad, registrering av CV eller ett jobb du sökt? Då är du välkommen att kontakta vår support.

till portalsupporten

bemanning och rekrytering i Umeå

Randstad är ett bemanningsföretag i Umeå som erbjuder både bemanning och rekrytering inom alla kompetensområden. Vi har kontor i centrala Umeå och har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering i Västerbotten. 

Randstad hjälper dig att snabbt, tryggt och effektivt hitta den kompetens du söker. Vi har över 55 års erfarenhet av att hitta och matcha rätt kompetens för våra kunder med utgångspunkt i vår kvalitetssäkrade processer. Oavsett om du har ett lokalt företag, en global koncern eller verksam inom offentlig sektor kan vi hjälpa dig.

söker du jobb i Umeå?

Du hittar alla lediga jobb i Umeå härVill du få tips och råd i hur du lyckas med ditt jobbsök? Kolla in våra karriärtips. Och följ oss gärna på facebook.com/randstad.se eller linkedin.com/randstad-sweden.

offertförfrågan

Randstad hjälper dig med bemanning och rekrytering i Umeå och via vårt dotterbolag Antenn erbjuder vi även omställning. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i ett kontaktformulär så kontaktar vi dig. Vänligen fyll i alla fält markerade med*