kontakt

Randstad Södertälje
Lunagallerian 1, 151 72 Södertälje
020 170 70 70 info@randstad.se 

support

Har du frågor rörande Mitt Randstad, registrering av CV eller ett jobb du sökt? Då är du välkommen att kontakta vår support.

till portalsupporten

bemanning och rekrytering i Södertälje

Randstad är ett bemanningsföretag i Södertälje som erbjuder bemanning och rekrytering med fokus på HR, inköp, administration, marknad, försäljning, kundtjänst, industi, lager och sjukvård. Via vårt dotterbolag Antenn erbjuder vi även omställning.

Randstad hjälper dig att snabbt, tryggt och effektivt hitta den kompetens du söker. Vi har över 55 års erfarenhet av att hitta och matcha rätt kompetens för våra kunder med utgångspunkt i vår kvalitetssäkrade processer. Oavsett om du har ett lokalt företag, en global koncern eller verksam inom offentlig sektor kan vi hjälpa dig.

Du hittar vårt kontor i centrala Södertälje. På kontoret finns även våra dotterbolag Dfind som rekryterar specialister och chefer inom ekonomi, naturvetenskap, teknik och IT.

söker du jobb i Södertälje?

Du hittar alla lediga jobb i Södertälje härVill du få tips och råd i hur du lyckas med ditt jobbsök? Kolla in våra karriärtips. Och följ oss gärna på facebook.com/randstad.se eller linkedin.com/randstad-sweden.

offertförfrågan

Randstad kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering i Södertälje. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i ett kontaktformulär så kontaktar vi dig inom 24 timmar. Vänligen fyll i alla fält markerade med*