kontakt

Randstad Malmö
Styrmansgatan 2, 211 18 Malmö
020 170 70 70 info@randstad.se 

support

Har du frågor rörande Mitt Randstad, registrering av CV eller ett jobb du sökt? Då är du välkommen att kontakta vår support.

till portalsupporten

bemanning och rekrytering i Malmö

Randstad är ett bemanningsföretag i Malmö som erbjuder bemanning och rekrytering med fokus på HR, inköp, administration, marknad, försäljning, kundtjänst, lager, logistik, produktion och sjukvård. Vi kan den lokala marknaden och har ett brett kontaktnät i Malmö, på så vis hittar vi snabbt rätt kompetens för er.

Randstad hjälper dig att snabbt, tryggt och effektivt hitta den kompetens du söker. Vi har över 55 års erfarenhet av att hitta och matcha rätt kompetens för våra kunder med utgångspunkt i vår kvalitetssäkrade processer. Oavsett om du har ett lokalt företag, en global koncern eller verksam inom offentlig sektor kan vi hjälpa dig.

Du hittar vårt kontor centralt i Malmö, vid Malmö Högskola, på Universitetsholmen. På kontoret finns även våra dotterbolag Dfind som rekryterar specialister och chefer inom ekonomi, naturvetenskap, teknik och IT.

söker du jobb i Malmö?

Du hittar alla våra lediga jobb i Malmö här. Vill du få tips och råd i hur du lyckas med ditt jobbsök? Kolla in våra karriärtips. Och följ oss gärna på facebook.com/randstad.se eller linkedin.com/randstad-sweden.

offertförfrågan

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning eller rekrytering i Malmö. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.