kontakt

Randstad Helsingborg
Kungsgatan 6, 252 21 Helsingborg
020 170 70 70 info@randstad.se 

support

Har du frågor rörande Mitt Randstad, registrering av CV eller ett jobb du sökt? Då är du välkommen att kontakta vår support.

till portalsupporten

bemanning och rekrytering i Helsingborg

Söker du personal? Randstad är ett bemanningsföretag i Helsingborg. Vi kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom kompetensområdena HR, inköp, administration, marknad, försäljning, kundtjänst, lager, logistik, produktion och vård. Via vårt dotterbolag Antenn erbjuder vi även omställningRandstad hjälper dig att snabbt, tryggt och effektivt hitta den kompetens du söker. Vi har över 55 års erfarenhet av att hitta och matcha rätt kompetens för våra kunder med utgångspunkt i vår kvalitetssäkrade processer.

Vi har kontor i centrala Helsingborg och är specialister på att hitta rätt kandidat utifrån kundens behov och kan den lokala marknaden. På kontoret finns även våra dotterbolag Dfind som rekryterar specialister och chefer inom ekonomi, naturvetenskap, teknik och IT. Läs mer om dom på www.dfind.se.

söker du jobb i Helsingborg?

Du hittar alla våra lediga jobb i Helsingborg här. Vill du få tips och råd i hur du lyckas med ditt jobbsök? Kolla in våra karriärtips. Och följ oss gärna på facebook.com/randstad.se eller linkedin.com/randstad-sweden.

offertförfrågan

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning eller rekrytering i Helsingborg. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig inom 24 timmar. Vänligen fyll i alla fält markerade med*