kontakt

Randstad Falun
Åsgatan 29 A, 791 71 Falun
020 170 70 70 info@randstad.se 

bemanning och rekrytering i Falun

Randstad är ett bemanningsföretag i Falun som erbjuder både bemanning och rekrytering inom alla kompetensområden. Vi har kontor i centrala Falun och har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering i Dalarna.

Randstad hjälper dig att snabbt, tryggt och effektivt hitta den kompetens du söker. Vi har över 55 års erfarenhet av att hitta och matcha rätt kompetens för våra kunder med utgångspunkt i vår kvalitetssäkrade processer. Oavsett om du har ett lokalt företag, en global koncern eller verksam inom offentlig sektor kan vi hjälpa dig.

söker du jobb i Falun?

Du hittar alla lediga jobb i Falun här. Vill du få tips och råd i hur du lyckas med ditt jobbsök? Kolla in våra karriärtips. Och följ oss gärna på facebook.com/randstad.se eller linkedin.com/randstad-sweden.

offertförfrågan

Randstad kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering i Falun. Via vårt dotterbolag Antenn erbjuder vi även omställning. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i ett kontaktformulär så kontaktar vi dig inom 24 timmar. Vänligen fyll i alla fält markerade med*