välkommen till randstad employer brand event 2021.

Vem är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vad värdesätter svenska folket allra mest när de väljer företag att arbeta för? Det, och mycket mer, får du ta del av den 6 maj när vi sänder Randstad Employer Brand Event 2021. Säkra din plats till eventet och anmäl dig redan idag!

 

till anmälan

Förutom att kora Sveriges mest attraktiva arbetsgivare presenterar vi insikter från årets undersökning och de allra senaste trenderna inom employer branding som du behöver ha koll på för att lyckas attrahera rätt talang till ditt företag. 

till anmälan

expertpanelens insikter.

På plats i studion kommer vi att ha en panel med utvalda gäster som utifrån sina erfarenheter och lärdomar kommer att diskutera och reflektera över bland annat året som gått, covid-19-pandemins inverkan på arbetsmarknaden och vad olika arbetstagare värdesätter mest hos en arbetsgivare.

till anmälan

 


anders parment, forskare, föreläsare och generationsexpert

Anders forskar om hur konsumenter från olika generationer relaterar till konsumtion, arbete och samhället i stort, och om hur arbetsmarknad, marknadskommunikation och konsumentbeteende förändras. Utmaningar och möjligheter som digitalisering, urbanisering och polarisering har i grunden förändrats av pandemin och den unga generationen ställs inför många utmaningar. Samtidigt växer ett förändrat samhälle fram med möjligheter för många unga att realisera sina drömmar och mål.

 

 

carolina wikström, HR- och ekonomidirektör på sveriges radio

Carolina började som HR-chef på Sveriges Radio 2014 och är idag HR-direktör med enhetsansvar för HR, Ekonomi och Fastighet. Under sin tid hos Sveriges Radio har hon jobbat mycket med att tydliggöra och professionalisera processerna inom HR för att kunna stötta cheferna på bästa sätt. Carolina har bland annat varit med och utvecklat en avdelning för employer branding, startat en helpdesk för HR-frågor och upprättat en SR Akademi med fokus på digitalisering.

 

 

åsa daxberg, head of talent attraction and recruitment, ica

Åsa har lång erfarenhet inom employer branding, rekrytering och strategiutveckling. Hon har bland annat skrivit boken Happy Talent som handlar om rekrytering som marknadsföring och hur du som arbetsgivare kan stärka ditt arbetsgivarvarumärke genom rekryteringsprocessen. Hon är författare, talare och diplomerad coach, och arbetar sedan 2017 som Head of Talent Attraction and Recruitment på ICA.

 

inspiration, insikter och underhållning.

Vi utlovar ett inspirerande program som kommer att bjuda på både värdefulla insikter och härlig underhållning. Eventet leds av våra programledare Catrine Jack, Head of Key Account Randstad och Martin Sjögren, Key Account Manager på Randstad. Vi har också med oss Dag Tolstoy, influencer, som reporter på stan.

till anmälan

vad är randstad employer brand research?

Randstad Employer Brand Research är världens mest omfattande oberoende employer branding-undersökning, med 34 medverkande länder, över 6000 företag och mer än 190 000 respondenter. Undersökningen har genomförts i Sverige i 8 år.

till anmälan

jag vill veta hur jag blir en attraktiv arbetsgivare.

anmäl mig