kompetensbristen har aldrig varit större

nyckeln är att förstå vad som triggar talanger

Företag som har ett starkt Employer Brand får dubbelt så många ansökningar till sina jobb som företag som uppfattas negativt. I vår globala rapport får du en överblick av vad medarbetare verkligen söker hos en arbetsgivare vilket kan hjälpa dig att attrahera medarbetare till din organisation. Den oberoende undersökningen, som har genomförts sedan 2000, omfattar 26 länder. Bland annat Sverige, Tyskland, Holland, Storbritannien, USA och Japan. 

ladda ner den globala rapporten

Standing out 2017

insikter från framgångsrika företag

Vad är det som gör en arbetsgivare attraktiv för potentiella och befintliga medarbetare? Hur kan du locka och behålla medarbetare som har precis den kunskapen du behöver och som kan välja och vraka när det kommer till arbetsgivare? I vår e-bok Standing Out delar vi med oss av intervjuer med HR-chefer från de organisationer som rankat högst i världen vad gäller Employer Brand. Ladda ner e-boken och ta del av deras insikter. 

ladda ner Standing out 2017

varför väljer medarbetarna er konkurrent?

Kompetensbristen har aldrig varit större vilket gör konkurrensen om medarbetare tuffare än någonsin. Därför är det viktigt för dig att veta vad som är viktigt för medarbetare när det kommer till arbetsklimat, värderingar, tekniska förutsättningar, karriärmöjligheter och så vidare. Och ännu viktigare är kanske att veta vad som är oviktigt. Vi har sammanställt en infografik från vår undersökning där du snabbt får veta det väsentliga.

se infografik

Innehållet i rapporten
Hur lockar man talanger i en tid av kompetensbrist?