bemanning och rekrytering inom sjukvård.

Oavsett hur ditt behov ser ut hjälper vi dig att hitta rätt. Vi hyr ut konsulter för kortare eller längre uppdrag och genomför lyckade rekryteringar. Erfarenhet i kombination med ett omfattande kontaktnät inom sjukvård gör oss till en tillförlitlig partner. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt medarbetare!

kontakta oss

hyr in läkare eller sjuksköterska

När vi hjälper dig med bemanning får du bättre kontroll på dina kostnader. Genom snabba, prisvärda och flexibla bemanningslösningar övergår delar av din fasta personalkostnad till rörlig och du kan anpassa kostnaderna utifrån behovet. Vi ger dig flexibilitet och valfrihet. Det är också det som attraherar de bästa läkarna och sjuksköterskorna idag. Innan anställning gör vi alltid en omfattande kvalitetssäkring.

mer om bemanning

rekrytering inom sjukvård

Varje år rekryterar vi ett stort antal personer i nyckelpositioner inom sjukvård och hälsa. I kombination med branschkunskap och search använder våra rekryteringsspecialister sig av en gedigen och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess för att identifiera och attrahera de allra bästa specialisterna och cheferna inom hälso- och sjukvård. Vi tar ett totalansvar för alla delar i rekryteringsprocessen från kravprofil till uppföljning.

mer om rekrytering

tillsätt träffsäkert

Vi har ett specialiserat team som arbetar fokuserat inom sjukvård. De har ett stort kontaktnät, är insatta i branschen och lägger den tid som krävs för att hitta den mest lämpade kandidaten för din organisation.

vi vill gärna prata med dig

På Randstad Care värderar vi personlig kontakt. Hör av dig till oss så kan vi berättar om hur vi hjälpa dig.

Ring Josefine Kjellgren på 072 523 59 77 eller fyll i ett kontaktformulär så ringer vi upp dig. 

till kontaktformuläret