Omställning via Antenn | Randstad

omställning när marknaden vänder.

Vårt dotterbolag Antenn Consulting erbjuder omställningstjänsterna: rehabomställning, outplacement och karriärutveckling. Företag i förändring kan få stöd med Talent Management, Performance Management och Change Management.

kontakta Antenn

Antenn Consulting har lång erfarenhet av att ge fackliga företrädare, HR, chefer och medarbetare kunskap om förändringsledarskap och svåra samtal. Vi erbjuder rehabomställning, outplacement och karriärutveckling. Företag i förändring kan få stöd med Talent Management, Performance Management och Change Management. Erbjudandet utformas helt efter de unika behov som finns på er arbetsplats.

Vid omställning av medarbetare krävs lösningar som beaktar både individens och företagets bästa. Antenns erfarna coacher ser till individens behov och kan matcha individen med lämpliga jobb och föreslå utvecklingsmöjligheter. Samtidigt möter Antenn företagens behov genom att agera effektivt med anpassade lösningar.

Antenn bidrar med stöd och coachning som är grundad i mångårig erfarenhet och hög kompetens.

metod som leder till resultat

Coachningen sker utifrån en väl beprövad metodik, där målet är att deltagaren så snabbt som möjligt ska hitta ett nytt arbete utifrån sin kompetens och sina önskemål. Och metoden leder till resultat – nära nio av tio har ett nytt arbete inom sex månader.

Förklaringen är god förståelse för individen tillsammans med ett starkt jobbfokus och proaktivt arbetssätt där arbetsgivarnas lokala behov tidigt upptäcks.

vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur Antenn kan hjälpa dig med omställning. Ring oss på 08-545 167 60 eller fyll i en offertförfrågan hos Antenn så kontaktar de dig. Du kan även läsa mer på www.antenn.se.

till Antenns förfrågan

 

 

Auktoriserat företag

Antenn är ett auktoriserat omställningsföretag. Det är en garanti för våra kunder att vi som leverantör är seriös och följer de lagar och regler som är rådande.

läs mer