konsult hos randstad finance.

Som konsult hos randstad finance får du en karriär med varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Det är vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder.

 

jobba som ekonomikonsult

när vi sköter rekryteringen.

Som världsledande inom rekrytering och bemanning har vi många intressanta företag som söker efter ny kompetens. Vi utgår från dina kvalifikationer och framtida ambitioner, så att du hamnar helt rätt.

rekryteras inom ekonomiyrket

om randstad finance.

Vi hittar en på miljonen. // Visst är kvalifikationer viktigt. Men ibland är helheten större än summan av delarna. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att ett plus ett blir tre.

yrkesomraden-Finance-underkonsult-1560x658.jpg

underkonsult.

För dig som är egenföretagare eller som ingår i ett nischat specialistbolag finns det många fördelar med att välja Randstad Finance som samarbetspartner. Bland annat så behåller du din frihet, men ökar din trygghet.

 

underkonsult inom ekonomi

trainee.

Är du bättre än genomsnittet, har en examen inom ekonomi och vill ha en karriär utöver det vanliga? Då kan Randstad Finance Trainee vara något för dig. Vi söker dig som vill utveckla dig själva och din karriär till något alldeles extra. Vi skapar förutsättningar för en framgångsrik start på karriären.

läs mer

intervjuguide för ekonomer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

ladda ner här

hitta kontor.

karriärtips

  • så håller du koll på lediga jobb
    så håller du koll på lediga jobb På jobbsajter, i tidningar, på sociala medier och på arbetsgivarnas egna webbsidor. Bara att hålla koll på kanalerna där annonser publiceras har i princip blivit en heltidssyssla. Ska du då också anpassa ditt CV och gå på intervjuer är risken stor att du missar drömjobbet. Här är 5 tips på hur du minimerar risken och effektiviserar jobbsökandet!
  • skriva CV – så gör du
    skriva CV – så gör du Ditt CV är ett av de viktigaste verktygen när du letar nytt jobb. Det ska vara kortfattat och tydligt. Det ska berätta vem du är, vilka kompetenser och erfarenheter du har och varför du är rätt kandidat för det aktuella jobbet. Det kan låta enkelt men många kör fast när det är dags att börja skriva. Här får du tips och råd, hittar exempel på CV och kan ladda ner en CV-mall.
  • så växer du med feedback
    så växer du med feedback "Det handlar inte om dig, det handlar om ditt beteende." Först när du har förstått det är du mottaglig för den gåva som är feedback, menar Kerstin Ivansson, jobbcoach på Antenn.