arkiv.

sökningen inom kategorin karriärutveckling visar artiklar 1-10 av totalt 19 artiklar

Sortera på:

så utvecklas du på jobbet

Är du sugen på att lära dig något nytt eller ta nästa steg i karriären? Med dagens utbud av utbildningsanordnare och digitala resurser är möjligheterna för den som vill utvecklas större än någonsin.

hela artikeln

ska jag byta jobb?

Funderar du på att byta jobb? Är du osäker på hur du ska värdera det nya jobbet jämfört med det gamla? Linnéa Almqvist, Consultant Manager på Randstad, reder ut vilka parametrar som är viktiga och hur du ska få så mycket information som möjligt om ditt nya jobb innan du bestämmer dig för att byta.

hela artikeln

konsten att säga upp sig snyggt

Det är många som skräms av tanken på att säga tack och hej till sin arbetsplats, kollegorna, och inte minst sin chef, menar Angelica Gustafsson, rekryterare på Randstad. Som tur är har hon tipsen på hur du gör det så smärtfritt som möjligt.

hela artikeln

många vill byta jobb – men få gör det

Bland anställda och egenföretagare i åldern 40-55 år är mer än var tredje sugen på nya utmaningar i yrkeslivet. Men det är inte många som aktivt söker något nytt, eftersom de inte vet vad de hellre skulle göra.

hela artikeln

vem tar ansvar för din karriär?

Är det upp till chefen att bana väg för din utveckling och framtida karriär, eller ligger ansvaret hos dig? Och måste du hela tiden röra dig uppåt? HR-specialisten Heléne Björk på Randstad säger sitt.

hela artikeln