arkiv.

sökningen inom kategorin hitta jobb visar artiklar 1-10 av totalt 69 artiklar

Sortera på:

10 enkla steg till ett bra CV

Hur svårt kan det vara att sätta ihop ett starkt CV? Mycket svårare än du tror när du söker ditt drömjobb! Som rekryterare får jag läsa många CV:n, och de ser alla olika ut. Så vad är då ett bra CV? Lika många rekryterare som du frågar, lika många olika svar kommer du troligen att få.

hela artikeln

7 vanliga misstag på LinkedIn.

En väl utformad LinkedIn-profil blir bara viktigare och viktigare när du söker jobb. Här är de sju vanligaste misstagen som du bör undvika för att öka intresset för din profil.

hela artikeln

anpassa CV:t efter jobbet.

Att lyckas nå fram med sin kompetens i CV:t är av största vikt, säger våra rekryteringskonsulter här på Randstad. För att visa att du är rätt person för jobbet gäller det att skala bort det irrelevanta och framhäva rätt saker.

hela artikeln

anställningsintervju - så förbereder du dig

Benen blir till gelé och hjärtat är på väg upp i halsen. Att gå på arbetsintervju kan vara nervöst oavsett om det är första jobbet eller om du har hunnit arbeta ett tag. Här är expertens tips för hur du ger dig själv rätt förutsättningar för att göra succé.

hela artikeln

anställningsintervju - så lyckas du

När du blir kallad på anställningsintervju har du kommit igenom den första gallringen, och ett steg närmare målet. Men det är fortfarande ett antal kandidater kvar. Genom att förbereda dig noggrant ger du dig själv de bästa chanserna att nå hela vägen.

hela artikeln